Sivrisinek ısırığı hayatını karattı

09.08.2017

291 Kişi Okumuş

0 Yorum

Sivrisinek ısırığı hayatını karattı

 

 

 

Sputnik’in Alman Koelner Express gazetesinden aktardığına göre, geçen Mart’ta 43 yaşındaki kadın çöp atmak için evden çıktığında bir sivrisinek tarafından ısırıldı. Kadının anlattığına göre bir süre sonra ısırık çevresinde şişlik oluştu, ardından da kemik ağrıları ve baş dönmeleri başladı.

TALİHSİZ KADIN 1 HAFTA KOMADA KALDI

Hastaneye kaldırılan kadının ilk muayeneden sonra evine gönderildiğini kaydeden gazete kadının sağlık durumunun giderek daha da kötüleşmesi üzerine kocasının kendisini tekrar hastaneye getirdiğini yazdı.

Hastanede bir hafta boyunca komada kalan kadının bacak ve ellerinde kararmanın başlaması üzerine doktorlar iki bacağını ve sol kolunun ön kısmını kesmek zorunda kaldı. Haberde doktorların sivrisineğin ısırırken kan zehirlenmesine yol açan enfeksiyon bulaştırdığı tahmininde bulundukları belirtildi.

İlgili Terimler : , ,

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

BENZER İÇERİKLER

FACEBOOKTA BİZ