İçişleri Bakanı Soylu Van’da
25.10.2017
294 Kişi Okumuş
0 Yorum

Bakan Soylu, beraberinde Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ve Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok ile Van’a geldi.
Bakan Soylu’yu havaalanında Vali Murat Zorluoğlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Salih Karataş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, AK Parti İl Başkanı Zahir Soğanda, ilçe kaymakamları ve belediye başkanları karşıladı.
TERÖRLE MÜCADELE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI
Soylu, buradan Van Güvenlik ve Terörle Mücadele Değerlendirme Toplantısı’na katılmak üzere, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığına geçti.
Toplantıya Van, Bitlis, Siirt, Ağrı, Şırnak, Hakkari valileri, 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Veli Tarakçı, il jandarma komutanları ve il emniyet müdürleri katıldı.
YORUMLAR
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.