Aslışah Alkoçlar, Kerem Tunçeri ile yakalandı
12.05.2017
347 Kişi Okumuş
0 Yorum

Hakan Sabancı ile ayrıldıktan sonra kalbini aşka kapatan Aslışah Alkoçlar, gönlünü eski basketbolcu Kerem Tunçeri’ye kaptırdı.
HT Magazin’den Nuri Altuntaş’ın haberine göre iki aydır birlikte oldukları öğrenilen ikili, Asmalımescit’te objektiflere yakalandı.
“ALLAH KAHRETSİN”
Fasıl eşliğinde felekten bir gece çalmayı planlayan çiçeği burnunda âşıkların planı, mekâna gazetecilerin gelmesiyle suya düştü. Alkoçlar ve Tunçeri, flaşların patlamasıyla neye uğradıklarını şaşırdı. Başını öne eğip gizlenmeye çalışan sosyetik güzel, “Allah kahretsin” diyerek çığlık attı.
“Zaten çektiniz. Hemen buradan gidin” diyerek muhabirlere çıkışan milli basketbolcu ise ilişkileriyle ilgili soruları, “İstediğinizi aldınız” diyerek yanıtsız bıraktı.
YORUMLAR
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
BENZER İÇERİKLER
FACEBOOKTA BİZ