Üyelerimiz görüşlerini önceden onay
olmadan anında yazabilmektedir, bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü
sorumluluk yazan kullanıcılara aittir, (Bütün kullanıcıların IP adresleri
tutulmaktadır) misafir.net yöneticileri itina ile icerik kontrolleri
yapmaktadır, yine de misafir.net'te yasalara aykırı unsurlar bulursanız MSN: Private@misafir.net
adresinden bizlere ulaşabilirsiniz, gereği yapılacaktır.
Katagorisinde ve Serbest Kürsü Forumunda Bulunan Ne Mutlu Türk’üm Diyene Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Türk olmak gurur duymaktır
Şanlı bir tarihe sahip olduğun için
Türk olmak özgür olmaktır
Hürriyeti damarlarında taşıdığın için
Mutlu olmaktır Türk olduğunu söylemekten
Onur duymaktır Atatürk’ün torunu olmaktan
Türk olmak ...
Türk olmak yürekli olmaktır, Türk olmak karakteri yüksek olmaktır, Türk olmak dürüst ve ahlâklı olmaktır, Türk olmak zeki olmaktır, Türk olmak üretken ve çalışkan olmaktır, Türk olmak vatan uğruna ölmeyi göze almaktır, Türk olmak ırk, din ve cins farkı gözetmeden bütün insanları sevmektir, Türk olmak mert olmaktır, Türk olmak döneklik yapmamak, kıvırtmamak, yalaka olmamaktır. Türk olmak Atatürk gibi olmaktır. Yani eğer Türk isen, zaten adamsın. Öyleyse önce Türk ol!
Türk yıldırımdır ATATÜRK, “Dünya yüzünde Türk’ten daha büyük, ondan daha eski, ondan daha temiz bir millet yoktur ve bütün insanlık tarihinde görülmemiştir” dememiş miydi? Atatürk, “Bir gün, ressamlar Türk’ün simasını kaybederlerse, yıldırımı alsınlar, yapıversinler” dememiş miydi? Atatürk, “Beni olağanüstü bir kişi olarak yorumlamayınız. Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir” dememiş miydi? Atatürk, “Türk yıldırımdır, kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir” dememiş miydi? Atatürk, “Yüksel Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur” dememiş miydi? Atatürk, “Türk Milleti’nin karakteri yüksektir, Türk Milleti çalışkandır, Türk Milleti zekidir” dememiş miydi? Atatürk, “Asla şüphem yoktur ki, Türklüğün unutulmuş medeni vasfı ve büyük medeni kabiliyeti, bundan sonraki inkişafı ile âtinin yüksek medeniyet ufkunda yeni bir güneş gibi doğacaktır” dememiş miydi? Atatürk, “Türk, çetin işler başarmak için yaratılmıştır” dememiş miydi?
insanin sadece ben " Türk'üm" demesi bile bir ayrIcalIk,onur
evet ne mutlu Türk'üm diyene
ama ben oy vermek istiyorum sana baskalrina ver diyor baskalrinada verdim hep niye hala sana veremiyorum ki?