Lütfen acılarımızı baharat olarak kullanmayın. Bırakın kavanozlarında kalsınlar. Biz en kısa zamanda onlardan kurtulup yerlerine tatlı şeyler alacağız.
Sevinçlerimizi çayınıza atıp karıştırmayın. Bakın onlar şeker değil, sevinçtir; karıştırmayın.
Mutluluğa alerjimiz yok, öyle uzak tutmayın.
Heyecanlarımızı, kahvelerinizi köpüklü yapmak için kullanmayın. Boşverin bu kez de köpüksüz olsun, “Ben şimdi ne yapacağım” diye heyecanlanmayın.
Gözyaşlarımızdan baraj olmaz, uğraşmayın. Kimi saf ve temuz duygularımız vardır, onları da elektrik sanmayın. Çarptığına aldanmayın, ışıkları yakmaya bile yetmez. Çakmak çakmak yanan gözlerimizi ampül sanmayın.
Sıkıntılarımızdan kördüğüm yapmaya çalışmayın. Kör olan sizsiniz, düğüm değil, unutmayın.
Kabul, pişmanlıklarımız var, ancak onlardan pişmaniye olmaz. İştahınızı başka tatlılara saklayın.
Vicdan azaplarımızda ekmek pişmez. En yakın fırının adresini isteyin.
Utangaçlıklarımdan pembe ya da başka renk bir boya üretilmez. Yeteneksizliğimizi ister bağışlayın, ister bağışlamayın.
Terimizden benzin üretilmez, makine yağı olarak istifade edilmez. En yakın petrol ülkesini işgal edin.
Korkularımızdan tünel, aşklarımızdan melodram, nefretlerimizden “toplantı ve gösteri yürüyüşleri kanunu”na muhalefet, isyanlarımızdan protesto, küskünlüklerimizden ambargo çıkmaz. Bu kadar hazıra konmayın.
Umut fakirin ekmeğiymiş ya, herşeyin fakirliği olduğu gibi, her fakirliğin de bir ekmeği var: Ekmeğimizle oynamayın.
Hayallerimizden reklam filmleri kurgulamayın. Sonra hayalkırıklığına uğrar kurgularınız, uyarmadı demeyin.
Tembelliğimizden reyting duvarları örmeyin hayatla aramıza. Hayatımızın işine gelen bölümlerini alıp turşusunu kurmayın.
Sessizliğimizden tepkisizlik çıkmaz. Saygılıysak, içtima almanız gerekmez.
Sinirimizden iç savaş, krizimizden sosyal patlama doğmaz. Bizi lütfen Brezilyalaştırmayın.
Kabul mikrofonları ve kameraları severiz, ama bizden maymun çıkmaz. İsterseniz, sizi bir hayvanat bahçesine yollayalım.
Çok iyi uyguladığımız söylenemez, ama bir tek Allah’a inanırız. Lütfen bize inançsız muamelesi yapmayın.
Duygularımızla PlayStation-2 ile oynar gibi oynamayın.
Lütfen...
alıntı









çok Güsel Paylaşim Tşk Ederim
Harikaydı payşaşım için teşekkürler![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Misafir Board sitesi, 5651 sayılı yasa kapsamında "yer sağlayıcı"dır. İlgili yasanın 5. maddesine göre: Yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin, yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri, private@misafir.net adresine e-posta göndererek bize ulaşabilirler. Bu bölümden bize ulaşan talep ve şikayetler incelenecek. Şikayet yerinde görüldüğü takdirde, ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Site yönetimine ulaşmadan yapılan hukuki işlemlerden, site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Film izle