Türk kültürünün yok olması ve gençlerin bu kültürden uzaklaşmasının sebebi? Merhaba arkadaşlar benim aklıma takılan bi soru var bizler genç olarak kendi kültürümüzden ve geleneklerimizden neden bu kadar uzağız bu konuyu çok düşündüm yabancı ülkülerin ve üzerimizde oluşan baskınında payı var tabiki ama ben suçlu (yanlış yapanlar) olarak anne ve babalarımızı buluyorum. yani bizden önceki nesili onların yaşadığı pisikolojik baskı bizim daha rahat olmamıza ve o dönemdeki amerika tutkusunun git gide ülkümizde yaygınlaşması bizi bu hale getirdiği konusunda bi sonuca vardım bununda ne kadar doru olduğu hakkında sizlere danışmak istedim ben şuan 18 yaşımdayım ama kendi kültürümüz hakkında hiç bişey bilmiyorum ve bi yerde bu kültürü hala yaşatan insanları görünce adeta büyüleniyorum çünkü bu duygular bana çok uzak ve erişilemez gelio ben bu yazdıklarımın çözümünü değil (zaten bu kadar bozulmuşken düzelmek imkansız gibi bişey daha dorusu bu beni aşar...) düşünlerimin doğru olup olmadığını ve sizlerinde yorumunu bekliyorum açıkçası benim gördüğüm türkiye 80lerin amerikasıdır ozamandaki amerikanın adaleti kültürü ve yaşam tarzına sahip olduğumuzu düşünüyorum ve sizlerinde bu konuda düşüncelerini bekliyorum lütfen yorumlarınızı esirgemeyin bu konu benim için önemlidir şimdiden vakit ayırıp okuyan herkeze teşekkür ediyorum sayıgılar Sözlerim her ne kadar burda bitsede anlatmak istediğim bu kadar kısıtlı değildir... XfAcEd
moderatörlerden ricam konuyu yanlış yerde açtıysam uygun yere taşıyınız...
__________________ |