bu nickler daha güzel :) (w)¤¤¤¤¤¤ gönüllerin kahpeliği koymaz bize bizi,unutanı biz de unuturuz kahpece...¤¤¤¤(W)
BuĞuLu cAmLaRdAkİ SöZlEr gİbİsİn!!! NeFeSiM OlMaDaN SeN BiR HİÇSİN!!!
HéRKés Kéndini AR†iS† saniOr.Ama ßiLmiOrLArqi Yöné†mén ßénim.isDéDiqimé RoL wéRiRim isDéDiqimé YoL.!..
ALMIş ELiNE biR çIçEK, SEVECEK -SEVMEYECEK, ¤¤¤¤ EşOgLU EşEK çIçEK NEREN biLECEK
20 kişi açık,,7 si dışarda,,,10 u meşgul,,2 si hemen dönecek,,1 mal da oturmuş nickimi okuyor
۰۪۪۫۫S۪۫۰۪۪۫۫E۪۫۰۪۪۫۫N۪۫۰۪۪۫۫S ۪۫۰۪۪۫۫İ۪۫۰۪۪۫۫Z۪۫۰۰۪۪۫۫O۪۫۰۪۫ ۪۫L۪۫۰۪۪۫۫M۪۫۰۪۪۫۫U۪۫۰۪۪۫۫Y۪۫۰ ۪۪۫۫O۪۫۰۪۪۫۫R
ҢЄЯҚЄک!И ҢΛ√ΛکIИI ΛŦŦIĜI YЄЯĐЄ ฿ЄИ!M ƒIRŦIИΛM ЄکЄЯ™
ие $еκіl ісіи ωегеиlе иеde ωегеи ісіи $еκіldeи $еκіle qігеиle і$ім оlмαz..!
KâŁbimiŋ KırıŁdıqıŋı Görméyé Dâyâŋâmâyâcâqıŋı SöyŁémiştiŋ, Kırârkéŋ GözŁériŋi mi Kâpâdıŋ ¿ ?
[seni sewiyorum]diene inanma yol ver..beni en son bırakıp gidende beni her şeyden çok sewerdi boşver..!
hadi ben küçükken mıknatıs yuttum ama herkes de demir yutmadı yaa gelen yapısıo giden yapısıo..
SEn KuTu KuTu PeNsE OYNaRKeN BeN kUtU kUtU eFeS iÇiYoDuM
Kişiselleştirebilinenlerdenmiş cesine davranmayı kes!
aşk basittir, oluyosa nasiptir, olmuyosa hssktr..
BeNİ SeNi SeVDiĞiM İçİn KeNdİmDeN NeFrET EttİRDiN..SeVdİğİM İçiN ŞiMDİ KeNdİmE GüLüYoRuM BiRiCiK AşKıM SeNdeN ÇoK ÖzüR DiLiYoRuM!!
Kır kalbimi gönlün olsun al gönlüm senin olsun şimdi başka kollardayım bu da sana kapak olsun!!!
…..KaZa qibiyim,kimin başına qeLceim beLLi oLmaz…..
Beni sevmeK yürek ister.. Su içmeye benzemez, asit içmek gibiDir, yakaR adamı, iLikLerine işLer!
itLe köpekLe uğraşacak vaktim oLsaydı veterineR oLur, seni tedavi ederdim
aDam oL öyLe Yaz!
Yazmak tarzım değil! Çizerim
haLa anLamadın.. 40 fırıN ekmeK yeSende kaR etmez.. HamuRunda yok deLikanLıLıK.
seNi aDam eDerdim ama çoktaN köpeğim oLmuşsun, ne luzmu var
!
Oyun bitti mi sanıyorsun ? Ben daha yeni başlıyorum..
~Verrüktes Weib~ = [ Deli Kız ]
Y.O.K Artık Sana Ait T€K Zerre ßünyemde..Sen koca ßir HİÇ oldun ßende, €ttiğin T€K cümle ile..!
BanA HaVA AtICaM DiE KeNDiNi kaSMA DaMArInDaKi KaNIn BiLe Bana HasTa
AşK eLmA ŞEKERİNE BENZER ŞEKERİNİ YERSİN SAPI ELİNDE KALIR!!!