Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-09-2008, 12:19   #4 (permalink)
AdbA
Administrator

AdbA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

AdbA
Kullanıcı No: 26142
Konu Sayısı: 522
Teşekkür & Tepki Teşekkür: 0
Tepki:0
Karizma
REP Gücü : 100
REP Puanı : 27734789
REP Seviyesi : AdbA has a reputation beyond reputeAdbA has a reputation beyond reputeAdbA has a reputation beyond reputeAdbA has a reputation beyond reputeAdbA has a reputation beyond reputeAdbA has a reputation beyond reputeAdbA has a reputation beyond reputeAdbA has a reputation beyond reputeAdbA has a reputation beyond reputeAdbA has a reputation beyond reputeAdbA has a reputation beyond repute
İletişim
Reklam Alanı
Standart Cevap : Göz Zinası !!!

Alıntı:
delijack´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bugün bir dilber gördüm çok güzel gülüyordu hoşuma gitti dedim ne güzel gülüşüvar güzel kokuyordu geçtiği yerler dedim yaradan herşeyiyle güzel yaratır çünkü güzel olan hakkın kendisidir saçları kıvır kıvırdı gözleride çok güzeldi bunları düşünürken onu arzuladımmı hayır yatağamı atmak istedim hayır kendi ahlak kurallarım çerçevesinde kötü birşey düşünmedim yapmadımda sen kendini bil efendi adam gibi adam olursan ne örtülmesi lazım gelir başının nede kapanması gerekir vicudunun yok dersenki benim nevsim kabarır kötü düşlere girerim buda beni günaha sürükler ozaman tak kafana bir at gözlüğü de sırf yürüdüğün yolu gör, girme ne günaha nede benimle allahım arasına böle bir cevap ta münasıp olabilir arkadaşlar
Kadının erkeğin, erkeğin de kadının yüzüne ihtiyaçsız bakması tenzihen mekruhtur. Bir ihtiyaç varsa, ihtiyaç kadar bakılır. Yani güzel kadınmı gördün yaradandan dolayı bakıyorum demek yanlış olur...

Hayır Gelmez!
AdbA Çevrimdışı
İP: 88.250.60.138