Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-02-2008, 21:26   #1 (permalink)
_KoNt_
Özel Üye

_KoNt_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_KoNt_
Kullanıcı No: 1200
Konu Sayısı: 537
Teşekkür & Tepki Teşekkür: 0
Tepki:0
Karizma
REP Gücü : 4367307
REP Puanı : 87345759
REP Seviyesi : _KoNt_ has a reputation beyond repute_KoNt_ has a reputation beyond repute_KoNt_ has a reputation beyond repute_KoNt_ has a reputation beyond repute_KoNt_ has a reputation beyond repute_KoNt_ has a reputation beyond repute_KoNt_ has a reputation beyond repute_KoNt_ has a reputation beyond repute_KoNt_ has a reputation beyond repute_KoNt_ has a reputation beyond repute_KoNt_ has a reputation beyond repute
İletişim
Reklam Alanı
Standart sizce gerçekmi

Arkdaşlar bi forumu ararken bunu buldum ne kadar gercek ne kadar doğru bilmiyorum kımın yazdıgınıda bılmıyorum ve böle birşeyin var olması sizce mümkün mü die bi sorayım dedim. arkdaşlar cevap bekliyorum...

Resimdeki cocuk arkadaşlarıyla beraber Sundarbana tatil icin gitmişler .Resim cekmelerini istemis.Flaş patladıkdan bir süre sonra cocuk bagırmış ve bayılmış .Iki gun sonra cocuk krizinden ölmüş.Arkadaşları resimi çıkartmışlar ve res imi gorunce cok korkmuşlar.Resim cekilirken hepsi orda olmalarına ragmen gormedikleri bir şey varmış .Birer birer sinir krizi gecirip hastaneye yatırılmıslar.Bir asker bu resimi 13 uzmana gondermis. Hemen terfi etmis.Bir sirket sahibi bu resimi gormus,gulmus ve silmis. Bunun ustune iflas etmis.Baska bir genc cocuk

resmi
görüp bu sacmalık diyerek
inanmamış ve ertesi gün trafikazasında ölmüş.Yine başka bir genc bunu görüp 13 kişiye yollamış ve en çok istediği şeği gerçekleşmiş.Bu resimi 13 kişiye gonder.Bekle ve onlari seyret.Sakin resimi silme.. resim burada

Çocuk:
Babam dedi ki: Siz Arablar şeytansınız, teröristsiniz, hayvansınız!!

Filistinli Çocuk: Babam bana hiç bir şey demedi, sizinkiler Öldürmüş!!

Bu mesaj en son " 08-29-2008 " tarihinde saat 16:18 itibariyle T-REX tarafından düzenlenmiştir....
_KoNt_ Çevrimdışı
İP: 88.231.62.143