Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-29-2008, 01:17   #11 (permalink)
barisarock
Sıkılıyooo

barisarock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barisarock
Kullanıcı No: 95653
Konu Sayısı: 209
Teşekkür & Tepki Teşekkür: 33
Tepki:0
Karizma
REP Gücü : 8253163
REP Puanı : 165062739
REP Seviyesi : barisarock has a reputation beyond reputebarisarock has a reputation beyond reputebarisarock has a reputation beyond reputebarisarock has a reputation beyond reputebarisarock has a reputation beyond reputebarisarock has a reputation beyond reputebarisarock has a reputation beyond reputebarisarock has a reputation beyond reputebarisarock has a reputation beyond reputebarisarock has a reputation beyond reputebarisarock has a reputation beyond repute
İletişim
Reklam Alanı
Standart Cevap : --->: Cevap : --->: Cevap : --->: Cevap

Alıntı:
MERWEEE´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
TeŞekkÜr Ederİm Saol Yha Benİm Yanliz Kalmamam Lazim Aklima Gelmemesİ İÇİn Gezmek Tozmakta En İyİ Çare Yanİ.ama Ben Yanliz Kalamayincada Şİİr Yazamiyorum En BÜyÜk Hobİmde Bu EĞer Onun Sevgİsİ İÇİmde Bİterse Bu Sefer Hayatimdakİ En Zevk Alarak YaptiĞim Şeyde Son Bulucak.bu Zamana Kadar Kİmse İÇİn Şİİr Yazmadim Denedİm BaŞka BİrŞeyler İÇİn Yaziyim Dİye Olmuyo Yapamiyorum O Benİm İlham KaynaĞim Ne Onla Oluyor Ne Onsuz Öyle Bİ Gİrdİkİ Hayatima O Gİttİ Ama Ben Onu Hala Çikaramiyorum Kahretsİn!
Kendini o şekilde şartlandırmışsın sen =) Başka şeyler düşün ona mecbur değilsin... =) Rahatlaa biraz =)