Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-29-2008, 00:51   #3 (permalink)
barisarock
Sıkılıyooo

barisarock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barisarock
Kullanıcı No: 95653
Konu Sayısı: 209
Teşekkür & Tepki Teşekkür: 33
Tepki:0
Karizma
REP Gücü : 8253163
REP Puanı : 165062739
REP Seviyesi : barisarock has a reputation beyond reputebarisarock has a reputation beyond reputebarisarock has a reputation beyond reputebarisarock has a reputation beyond reputebarisarock has a reputation beyond reputebarisarock has a reputation beyond reputebarisarock has a reputation beyond reputebarisarock has a reputation beyond reputebarisarock has a reputation beyond reputebarisarock has a reputation beyond reputebarisarock has a reputation beyond repute
İletişim
Reklam Alanı
Standart Cevap : Bana Yardim Edİn LÜtfeeen

Seni üzen biri senin yararına olmaz. Unut gitsin (en azından onu düşünme ) sen ona muhtaç değilsin bu yaşına kadar onsuz büyüdün son 1.5 yıldır hayatına girmiş ve anladım kadarıyla hep seni üzmüş bence ayrılmak sizin için daha iyi. O anladım kadarıyla seni sevmiyo seven biri peşini bırakmazdı.. O göz yaşlarıda yalan gözyaşıdır.. Senden bi çıkarı vardır yada seni kullanmak istiyodur.. Yoksa araıcağını bile sanmam ben.. Biraz ağır oldu ama bence böyle unut gitsin hayat senin hayatın tek sen yaşıyosun =) Bu zamana kadar tek başına nasıl yaptıysan ondan sonrada daha iyisini yaparsın sen....