Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-29-2008, 00:42   #1 (permalink)
MERWEEE
Acemi Kullanıcı

MERWEEE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

MERWEEE
Kullanıcı No: 123458
Konu Sayısı: 17
Teşekkür & Tepki Teşekkür: 0
Tepki:0
Karizma
REP Gücü : 1478032
REP Puanı : 29560560
REP Seviyesi : MERWEEE has a reputation beyond reputeMERWEEE has a reputation beyond reputeMERWEEE has a reputation beyond reputeMERWEEE has a reputation beyond reputeMERWEEE has a reputation beyond reputeMERWEEE has a reputation beyond reputeMERWEEE has a reputation beyond reputeMERWEEE has a reputation beyond reputeMERWEEE has a reputation beyond reputeMERWEEE has a reputation beyond reputeMERWEEE has a reputation beyond repute
İletişim
Reklam Alanı
Standart Bana Yardim Edİn LÜtfeeen

bir buçuk senedir çıktığım sevgilimle bir ay önce ayrıldık kendimde hata bulamıyorum çünkü ne istediyse yaptım bırakıp gitmesin diye şuan düşünüyorum en büyük hatam buydu belkide her istediğini yaptım ve bu birbuçuk yıllık sürece acaip sert darbeler aldım ama onu hala unutamıyorum hep aklımda ve bana geri dönmesini istiyorum.ama dönsede artık eskisi gibi olamayız yalanlarla kandırmacalarla bitti ilişkimiz.şuan beni hiçmi hiç sevmediğini düşünüyorum işin içinden çıkamadım nolur bana bişeyler söyleyin.
beni hiçmi hiç sevmeyen bi insan son ayrılığımızdan birkaç gün önce arayıp beni telefonda hüngür hüngür ağlayıp seni seviyorum bırakma beni dermi?kafayı yemek üzereyim beni bu bilmeceden kurtarın.şuan ise ne telde görüşüyoruz nede msnde.beni engellemiş.ağladıktan bir kaç gün sonra beni tekrar bıraktı anlayamadım.neden böyle yapıyor sebebi ne olabilir.sezgilerinize göre tekrar bana dÖnücekmi ve ne yapmalıyım döndüğünde?çok teşekkür ederim yorumlarınız benim için çok önemli vericeğim kararları etkilicek çünkü ben artık bu çocuk yüzünden karar veremez oldum.
MERWEEE
MERWEEE Çevrimdışı
İP: 88.241.131.174