[Üye Olmayanlar Linkleri Göremezler Üye Olmak İçin Tıklayınız...]
progdvb elecard edition üzerine tek tıklayıp aşağıdaki activata butonuna tıklayın..açılan kutucuğa şifreyi kopyala yapıştır yapın ve ok..aynı işlemi
Elecard MPEG-2 Decoder & Streaming Plug-in for WMPve Elecard AVC plugin içinde tekrarlayın..Bu konuda pm yoluyla yardımcı olabilirim..
aşağıdaki gibi olucak..
özellikle bu şekilde verdim..Karşısında activated yazanlar tamam demektir..Olmadıysa evalation expired yazar..save status report tıklayıp kaydedin..bu pencereyi kapattıktan sonra aşağıdakipenceredeki kontrol/check butonuna bastığınızda progdvb nin karşısında ve main consepte yeşil registered yazması gerekir..
ileriyi tıklayalım..ama açılan pencerede progdvb çalıştır tikini kaldıralım..bitiri tıklayalım..Sonra kurduğumuz progdvb nin klasörüne gelelim..içindeki plugin klasörünü tamamen silelim..
güncel plugini indirelim.rardan çıkarıp resimdeki aynı yere plugin klasörü olarak kopyalayalım..plugin klasörlerine değiştirme yapmayalım..
Progdvb yi açalım..Yukarıda ayarlar-ses ve görüntü-directshowa tıkladığınızda aşağıdaki pencere açılacaktır..Ayarlar aşağıdaki gibi olabilir.
Eğer monitörünüz wide screen ise penceredeki letter box bölümünde 16:10 seçeneğini işaretleyin..
Evet arkadaşlar elimden geldiğince anlatmaya çalıştım..Faydalı olabilirsem ne mutlu bana..İyi seyirler..sevgiler saygılar..