bu aşk burada başladı burada bitsin Ben veda etmeyi beceremem, duygularımı pek açığa vuramam zaten, hele bu veda çok daha zor geliyor.
Aslında hiç böyle son görüşmeye gerek yoktu. Ama insanın kanı durmuyor işte, ne varsa bu son anlarda?
Ben senden bazı şeyler için söz istiyorum. Yo... Yo.... hemen öyle bakma, sakın yalnış anlama kırılma olurmu?
Seninle güzel günler geçirdik yada ben öyle sanıyorum ve bunları güzel hatırlamak en doğrusu olacak onun için bu kısa ve anlamlı aşkı,dinlemesini bilmeyenlere anlamayanlara,anlatma, kimsenin diline bırakma bu kutsal değeri.
Senden bazı şeyler için söz istiyorum. Sadece temizliği ve saflığıyla yaşatalım bu aşkı kalbimizin kuytu bir köşesinde!
Negüzel başlamıştı ikimizde gençtik deli doluyduk, coşkunluğumuzun son safhasında kanımızın kaynadığı anda gördük birbiirimizi sevdalandık...
Geceler boyu uykusuz kaldık birbiirimizi düşünmekten,en güzel heyecanları, en güzel bakışları yaşadık, hemen aşkı yaşadık ...
Zamanı durdurup utançları ve sitemleri yaşadık...
Kavgaların en güzelini biz yaptık. Çünkü barışmakta ayrı bir zevk veriyordu bize...
Sevdik sevildik doruğuna vardık bu kutsal duyguların. aşk yeminleri ettik tutamıyacağımızı bile bile, Günlerce aylarca yalnız ikimiz varmış gibi yaşadık.Ne alaylı bakan gözlere, ne karşı çıkan büyüklere, nede bir dost sözüne aldırdık. kendi ateşimizle yandık en önemlisi birbirimizi anladık.
Romantik serin akşam üstleri yaşadık seninle......
En güzel çiçekleri verdin bana, Rüyalarda bile hep ikimiz vardık. Gerçek aşkı tattık; bunu sende biliyorsun.
Öyleyse hep aynı duygularla kalmalı değil mi?
Biz birlikte olmasakta !...
Güzel başlayan çok güzel yaşanan bu aşkı aynı temiz duygularla bitirmeliyiz. Şimdide ayrılığın en güzelini ve en zorunu yine biz yaşıyoruz ...
Ne dersin buda Allah'ın bir lütfumu bize ?
Lütfen ağlama..... Neden benimkilerle yarışıyor göz yaşların ?
Sen benim güçlü kocaman sevgilim değilmisin?
Güçlüsündür Sen...
Seni öyle hatırlamak istiyorum,hadi sil göz yaşlarını, havada kararmak üzere; Zaman hep bize acımasızdı zaten, yine öyle çabuk olmamızı istiyor herhalde........
SANA BİR ŞEY SÖYLEMEK İSTİYORUM, MAVİ GÖMLEĞİN SANA ÇOK YAKIŞIYOR, BUNDAN SONRA KIZ TAVLAMAYA NİYETLENİRSEN EĞER BU SÖZLERİM AKLINDA BULUNSUN. BİRDE KÜÇÜK BİR İSTEK
ARKANA DÖNÜP BAKMA TAMAM MI !
HERŞEY BURADA BİTSİN
HOŞÇAKAL. |