Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-31-2006, 21:10   #1 (permalink)
ReDoX
Özel Üye

ReDoX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ReDoX
Kullanıcı No: 25275
Konu Sayısı: 500
Teşekkür & Tepki Teşekkür: 0
Tepki:0
Karizma
REP Gücü : 71819776
REP Puanı : 1436394915
REP Seviyesi : ReDoX has a reputation beyond reputeReDoX has a reputation beyond reputeReDoX has a reputation beyond reputeReDoX has a reputation beyond reputeReDoX has a reputation beyond reputeReDoX has a reputation beyond reputeReDoX has a reputation beyond reputeReDoX has a reputation beyond reputeReDoX has a reputation beyond reputeReDoX has a reputation beyond reputeReDoX has a reputation beyond repute
İletişim
Reklam Alanı
Thumbs up Sevdiğinize Söyleyebiliceğiniz Çooook Güsel Sözler...

BİR YORUMDA YETER ....

Bir destan yazar gibi durmadan gündüz gece ben hep seni yazmisim yüregime gizçııÖÖçşSen benim tarihinin en güzel fethisin sen yildizlari bol olan gecenin en parlak yildizi sen benim issiz bir adada isteyecegim üç seyin üçüsün ASKIM

Kül olmus ates yanarmi,buz tutmus su akarmi,su gözler seni sevdi BASKASINA BAKARMI.

Uykudan uyaninca insani uyandigina pisman eden, geri dönmek isteyip de dönemeyince çaresizlikten delirten, hayatta bir defa görülebilen harika bir rüyasin Bitanem!..

Kimbilir hangi aksam günesle beraber bende sönecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu içecegim belki göremeden ölecegim fakat yinede seni "EBEDiYEN SEVECEGiM"

Seni görmedigim günler bir çakir dikeni büyüyor gözbebeklerime bir çocuk aglamasi basliyor kulaklarimda uzun uzun ellerim biryerlere yapisiyorya ayaklarim o benim zavalli ayaklarim öyle saskin öyle kararsiz öyle çaresizki seni görmedigim karanliktayim katran gecelerdeyim cehennem misali bir yerdeyim birdemir nasil paslanirsa bir elma nasil çürürse iste öyleyim.SENI ÖZLEDIM SENI SEVIYORUM

Seni benim kadar seven sana benim kadar hasret kalsin

Bulutlar arasinda göz kirpan günes gözlerin kadar güzel olsaydi günese vurulurdum. Ama ben sana vurgunum çünkü ; hiçbir zaman solmayan sevda günesimsin.

Ask denilen kelimeyi sarkilardan duyardim,Sen çikinca karsima kendimde seni buldum,Insanim hakkim degilmi?Seni çok seviyorum...Askin cehennemine düsmüsüm yaniyorum

Kalbim senin için atiyor gözlerim senden baskasini görmüyor sensizlik bana ölümden zor geliyor sakin bana sensizlik ölümünü yasatma biricigim

Yoklugun yagmura yazi yazmak kadar zor,sensizlik ölüm kadar aci,varligin yasam kadar kutsal,sen nefes kadar önemli ve canim kadarda degerlisin...

Bir kölenin kurtulusu bir mültecinin vatani ve bir tutsagin özgürlügü kadar uzak olsanda samimiyeti sende yasamak güzel yeterki beni yüreginde sürgün etme ey dost

Sen yildizlar kadar parlak ve güzelsin,ama aranizdaki fark onlar milyonlarca, sen ise bir tanesin...

Bizim ömrümüzde mezarlarimiz dogusumuzda kazilir siirlerimiz hayatimizi anlatir seni unuttum kelimesi sadece kan ile mezar tasimda yazilir seni unutmadim

Dostluk deniz kenarinda tas toplamaya benzer. Önce toplarsin sonra teker teker atarsin. Ama bazilarini atmaya kiyamazsin. Iste sen atmaya kiyamadigimsin.

Ask Geçici,Sevgi Bir Ömürdür, Seveni Ask Degil Sevgi Öldürür, Sevgi Sevda Bahçesinin Bir Gülüdür, Benim Bahçemin Gülüde Sensin Bitanem

Sana olan askimi sanki bilmez gibisin seviyorum desende sanki sevmez gibisin sen sevsende sevmesende inan benim herseyimsin

Cellatlar yine basladilar infaza herkes cezasini çekiyordu getirdiler bir günahkar dediler ne yapmis hirsizlik atin atese bir günahkar daha getirdiler dediler bu ne yapmis dediler yalan söylemis onu da atin atese bir günahkar daha sordular bu ne yapmis dediler SEVMIS bunu atmayin bu zaten yanmis

Bir uçurumdan asagi düsüyor olsam sende orada bir dal olsan seni tutup incitmektense ölmeyi tercih ederim

Bir gün yagmura yakalanirsan benden kaçtigin gibi yagmurdanda kaç çünkü bulutlarin arasinda kaybolan aski için aglayan benim..

Sen Sevme Sevdigimi Bil Yeter Bitanem
çııÖÖçşMevsimlerden yazi Giysilerden beyazi Kuslardan bülbülü Güllerden sümbülü Ama herseyden çok Seni seviyorum

Seni her sabah ilk görenin günes olmasi ne aci. Oysaki seni her an görmeye can atan kalbimin oldugunu bilse birdaha asla dogmazdi.

Sen dünyaya sürgün gönderilmis bir meleksin ve ben seni o kadar çok sevecegim birdaha cennetine dönemeyeceksin

Ince sizim kalp hirsizim beni benden aldin imkansizim aglasam inlesem ne fayda nasil olsa ben hep haksizim

Ne güzeldi günlerimiz Ayrilmazdi ellerimiz Askla çarpan kalplerimiz Ayri düstü gülüm gülüm

Dün gece yildizlara hep seni anlattim, dinledikçe bir kez daha parladilar. Ayri oldugumuzu söyledim, seni dilemem için hepsi birer birer kaydilar

Zannetmeki gözlerim sana baktikça bikacak. Ölsem ruhum daima seninle kalacak. Kapanirsa gözlerim hayata son sözüm ''SENI SEVIYORUM''olacak

Aramizdaki mesafeler ne kadar uzun olursa olsun sonsuzluga giden tüm yollara adini yazdim. Hangi yoldan geçersen geç seni sevdigimi okuyacaksin. Simdi okudugun gibi

Hayatta en büyük sevgileri hak edecek kadar mükemmel, ama herkesin seni sevmeyi hak edemeyecegi kadar özelsin sevgilim

Sevgini tasimak degil hasretini çekmek zor, gülmeyi unutmak degil, aglamaya alismak zor, yasamak degil, özlemekte degil, özleyipte görememek çok zor BEBEGIM...

Dün gece saatlerce ölümü ve sensizligi düsündüm, acaba hangisi zordu? Ölüm mü sensizlik mi? ölüm sensizlikse sensizlik zaten ölüm gülüm

Ne seni unutmak gibi bir çaba var yüregimde, nede askimi körükleyen bir rüzgar, ne seni görmeden durabilecek kadar güçlüyüm nede kaybetmeye dayanacak kalbim var

Gecemidir insani hüzünlendiren, yoksa insanmidir hüzünlenmek için geceyi bekleyen. Gecemidir seni bana düsündüren, yoksa benmiyim seni düsünmek için geceyi bekleyen

Hani geceden sonra dogarya günes, aklima ilk sen gelirsin, sonra bir çig tanesi olup yüregime düsersin. Gün geçer biter ama teksen bendeki tek bitmeyensin

Ask bir nehirdir içine aptallar düser bende düstüm ama beni ittiler

Bir gün dilenci gibi gelecegim kapina ürkerek basacagim zile anne bir dilenci diyeceksin para vermek isteyeceksin param var diyecegim bir dilim ekmek uzatacaksin karnim tok diyecegim öylese ne istiyorsun diyeceksin ben yillar önce çaldigin kalbimi geri ver geri ver diyecegim

Kimi zaman uzaklarda olan sevgilinin kimi zaman gece uykularimin adidir hasret sen yildizlarin getirdigi özlem degil ölümün bile unutturamayacagi tutkumsun!..askim

Bazi insanlar hayalleriyle bazilari sevgileriyle yasarlar sevgileriyle ayakta kalabilenler ise umutlariyla hayallerine ulasir!..

Can dostuma...Rüzgar savuracak bir toz bulur her hayal yasanacak bir can bulur her düs gerçeklesecek bir umut bulur unutma! bulunmayan tek sey senin gibi bir dosttur!..

Yüreginin içinde esen rüzgari dinliyorum, rüzgar seni bana benide sana adayan ilahi aski bulutlardan ve engin daglar üzerindeki yamaçlardan bana getiriyor, içimi titreterek..

lice
Hayat bir tiyatro dediler bana bir rol verdiler en acisi benimki idi önce sev sonra terket dediler

Kafami duvara vurmadan taniyabilmek seni beyninin içindekileri anlayabilmek ve yitirmeden yüzündeki anlik tebessümü tüm saatleri durdurabilmek için çildirasiya paraladim kendimi lanet olsun artik sigarayi üç pakete çikardim olsun gözüm olsun ne olacaksa olsun.

Düslerini düsleyerek yasamak, senden nefret ediyorum derken seni sevmek, var olmayan ömrümün tamamini sana adamak, sonra gögsüne yaslanip seni düslemek ve sevmek kalbinin sonunu bilmeden içine bakarak...

Paylasmanin asaletini hiç bir zaman bencilligin çirkinligine tercih etme,ve öyle bi arkadas seçki sen onun için ölümü düsündügünde o senin için çoktan ölmüs olsun.....

Ne varsa aradigim bilki sende bulmusum..Senden öncesi yoktu,seninle var olmusum..Sende bütün umutlar,sende bütün duygular..Beni sende arama,ben artik senin olmusum.

Alaca karanligi sevmem ben, ya gündüz olmali ya gece. Kursun ya alnindan vurmali yada namluda kalmali. Yar dedigin ya senin gibi olmali yada hiç olmamali.

Bugün bir çiçekcinin önünden geçerken bir çiçek ben çok güzelim beni al diyordu. Onu aldim ama güzel oldugu için degil seni gördügünde utansin diye.

Ne içimde seni unutmak gibi bir his var..nede askimi körükleyen bir rüzgar..ne seni görmeyecek kadar güçlüyüm..nede görmeye dayanacak kalbim var

Güller hep ellerinde açsin, ama dikenleri batmasin.Sevda hep seni bulsun,ama seni yaralamasin.Mutluluk hep yüregine dolsun,ama beni unutturmasin.

Aksami son bulan ufuklarda..günes damla damla erirken..hayatta kalan duygularimla..sana iki kelime söylüyorum..."SENI SEVIYORUM"

Ne seni unutacak kadar zaman geçecek..ne de geçen zaman seni unutmaya yetecek..birakip gittim diye unuttum sanma...zaman alismayi ögretir unutmayi ASLA

Kahvalti hazirladim sanada gönderiyorum, umut dolu omlet haslanmis sevgi bir dilim tutku ,seni seviyorum reçeli ve birde yanlizlik demledim kaç sekerli olsun?

Ben seni Bir Kum Tanesine Adini Yazacak Kadar Degil Sahildeki Tüm Kum Tanelerine Adini Yazacak Kadar Çok Seviyorum

Biz her ne kadar sosyetenin cilali taslarinda dans etmesini bilmesekte, soguk dolunayda seytanla azraille dans etmesini iyi biliriz.

Sesini duyabilme umuduyla yasadigim hayat yüzünü göremedigim için çekilmez olsada sesini duyabildigim için yasamaya deger...

Depremle girdin gönlüme,fay hatti çizdin yüregime,artçilar hala devam etmekte, özlenmektesin bitanem dokuz nokta dokuz siddetinde.

Sen geçmisin herhangi bir yolsuz sevdasi diye aniyorsun beni oysa ne yollar aradim o sevdaya ama bilmiyorsun çocuk bilmiyorsun...

Sevgi sevilen kisiye sunulan bir armagandir kabul edilmesi ya da geri çevrilmesi önemli degil önemli olan sevginin sunulmus olmasidir.

Gölgeler düssede yüreginin üstüne günesini sakin söndürme, umut yoksa yarinlar uzak kalir insana, unutma Bir Sen Daha Yok Bu çııÖÖçşBir destan yazar gibi durmadan gündüz gece ben hep seni yazmisim yüregime gizlice

Hayat bir tiyatro dediler bana bir rol verdiler en acisi benimki idi önce sev sonra terket dediler

Kafami duvara vurmadan taniyabilmek seni beyninin içindekileri anlayabilmek ve yitirmeden yüzündeki anlik tebessümü tüm saatleri durdurabilmek için çildirasiya paraladim kendimi lanet olsun artik sigarayi üç pakete çikardim olsun gözüm olsun ne olacaksa olsun.

Düslerini düsleyerek yasamak, senden nefret ediyorum derken seni sevmek, var olmayan ömrümün tamamini sana adamak, sonra gögsüne yaslanip seni düslemek ve sevmek kalbinin sonunu bilmeden içine bakarak...

Paylasmanin asaletini hiç bir zaman bencilligin çirkinligine tercih etme,ve öyle bi arkadas seçki sen onun için ölümü düsündügünde o senin için çoktan ölmüs olsun.....

Ne varsa aradigim bilki sende bulmusum..Senden öncesi yoktu,seninle var olmusum..Sende bütün umutlar,sende bütün duygular..Beni sende arama,ben artik senin olmusum.

Alaca karanligi sevmem ben, ya gündüz olmali ya gece. Kursun ya alnindan vurmali yada namluda kalmali. Yar dedigin ya senin gibi olmali yada hiç olmamali.

Bugün bir çiçekcinin önünden geçerken bir çiçek ben çok güzelim beni al diyordu. Onu aldim ama güzel oldugu için degil seni gördügünde utansin diye.

Ne içimde seni unutmak gibi bir his var..nede askimi körükleyen bir rüzgar..ne seni görmeyecek kadar güçlüyüm..nede görmeye dayanacak kalbim var

Güller hep ellerinde açsin, ama dikenleri batmasin.Sevda hep seni bulsun,ama seni yaralamasin.Mutluluk hep yüregine dolsun,ama beni unutturmasin.

Aksami son bulan ufuklarda..günes damla damla erirken..hayatta kalan duygularimla..sana iki kelime söylüyorum..."SENI SEVIYORUM"

Ne seni unutacak kadar zaman geçecek..ne de geçen zaman seni unutmaya yetecek..birakip gittim diye unuttum sanma...zaman alismayi ögretir unutmayi ASLA

Kahvalti hazirladim sanada gönderiyorum, umut dolu omlet haslanmis sevgi bir dilim tutku ,seni seviyorum reçeli ve birde yanlizlik demledim kaç sekerli olsun?

Ben seni Bir Kum Tanesine Adini Yazacak Kadar Degil Sahildeki Tüm Kum Tanelerine Adini Yazacak Kadar Çok Seviyorum

Biz her ne kadar sosyetenin cilali taslarinda dans etmesini bilmesekte, soguk dolunayda seytanla azraille dans etmesini iyi biliriz.

Sesini duyabilme umuduyla yasadigim hayat yüzünü göremedigim için çekilmez olsada sesini duyabildigim için yasamaya deger...

Depremle girdin gönlüme,fay hatti çizdin yüregime,artçilar hala devam etmekte, özlenmektesin bitanem dokuz nokta dokuz siddetinde.

Sen geçmisin herhangi bir yolsuz sevdasi diye aniyorsun beni oysa ne yollar aradim o sevdaya ama bilmiyorsun çocuk bilmiyorsun...

Sevgi sevilen kisiye sunulan bir armagandir kabul edilmesi ya da geri çevrilmesi önemli degil önemli olan sevginin sunulmus olmasidir.

Gölgeler düssede yüreginin üstüne günesini sakin söndürme, umut yoksa yarinlar uzak kalir insana, unutma Bir Sen Daha Yok Bu Dünyada...
çııÖÖçşHayat bir sekilde elbet devam edecek birde içinde sen olsan iste o zaman her yer yeserecek.

O vefasiz kalbin hissetmesede.. Sana bu sarkiyi dinletecegim.. Bu askin ugruna ömrüm bitsede.. Sana sevmeyi ögretecegim...

Gecelerden ayazi sevmem.. ya gündüz olmali ya gece.. namludan çikan kursun.. ya kalbimin derinlerinden vurmali.. ya namludan hiç çikmamali.. insan sevdigini ya ölümüne sevmeli.. ya hiç sevmemeli...

Varliginin tiryakisi.. Yoklugunun delisiyim.. Seni benden mahrum etme.. Gözlerinin hastasiyim...

Seni seviyorum diyenin sevgisinden süphe et ünkü ask sessiz sevgi dilsizdir...

Seni Bir Serçenin Gözyasi Dökebilme Ihtimali Kadar Seviyorum Bu Kadar mi Diyeceksin Ama Serçeler Gözyasi Döktügünde ÖLÜRLER...

Bütün dünyayi istedigim renge boyayip,bu rengi insanlara bütün sevginle dagit,kendini sevginin bir rengi diye tanit.çünkü senin varligin sevgiye en güzel kanit.

küL oLmus ates yanarmi? Buz tutmus su akarmi? Bu gözLer seni sevdi baskasina bakarmi?

Nekadar çok seversen sev belli etmiyeceksin, sevdigini belli ediyorsan inan çok üzüleceksin

Düsünüyorum da; düsüncelerin en güzeli, senin beni düsünüp düsünmedigini düsünürken düsündügünü düsünmek olsa gerek diye düsünüyorum

Belki daglarimda çigdemler açar, uyur kar altinda yediverenim. Bir gözyasidir yagmurlarim, gülerken aglatir su verdiklerim...

Seni özleyenlerin özleminden habersiz, özleminle özletensin. Sen o özlenenler arasinda ençok özlenensin. Seni görmesemde içimde hiç bitmeyecek tek özlemsin...

Kalbinde yer yoksa Güzelim ! farketmez ben ayaktada giderim.

Dünyanin en güzel seyini sana vermek isterdim, Fakat seni sana nasil verebilirim ki?

Aglamak çocuklara, affetmek ise Allah a mahsus. Beni birgün aldatirsan çocuk degilim aglamam, Allah degilim affetmem...

Hoççakal Allah a emanet ol tabii ki Allahin varsa?Hosçakal ask sende kalsin sanmam ama isine yararsa?

Dertlerin kum tanesi kadar küçük, sevinçlerin nisan yagmurlari kadar bol olsun ve öylesine mutlu ol ki gözünden akan yaslar degerini bilmeyenlere sadakan olsun..

Yasamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgi sensiz olmaz.. Unutma gülüm sevmek daima beraber olmak degildir, sen yokken bile seninle olabilmektir..

Içinde öyle bir umut tasiki onu senden kimse alamasin.gözlerin hep gülsün.onuda kalbinde öyle bir saklaki gerçekten isteyen bulsun.

Sözlerin büyük, yüregin küçük! Hatalarin yanlislarin çok,dogrularin yok! Bir seyleri göklere çikartip mutluyum saniyorsun..Kendine göre sansli, bana göreyse zavallisin!
çııÖÖçşYa Sözlerin Aklimda, Ya Da Aklim Adinda, Ya Hayalin Karsimda, Ya Da Sesin Kulagimda, Ya Ben Çildiriyorum, Ya da Çok Özlüyorum, Ya Özlemek Çok Güzel, Yada Özlenen Çok ÖZEL...

Ne zaman gelirsen gel,basima taç olursun. Sen benim eski degil , eskimeyen DOSTUMSUN...

Sanal dünya diyorlar buraya,ugradim geçtim. Bekledigim ufak bir telefon görüsmesiydi, artik ondanda vazgeçtim.Gideceksen git yolun açik olsun, gözlerinde yüreginde huzur bulmustum al istemem o da senin olsun.

Seviyorum seni ölümsüz bir ask ile, bütün kalbim hayatim seninle, ölecek dahi olsam bu kalp ile son nefesimde haykiracagim seni seviyorum diye..

Hayatin en güzel ani herseyden vazgeçtiginiz zaman Sizi hayata bagliyan biri oldugunu düsündügünüz andir...

Ben senin ne yarin nede canin ben senin ne sevdigin ne baharin ben senin belki umrunda degilim ama sen benim sen benim nefesimsin

Seni dar agacindaki bir mahkumun ,hayati sevdigi kadar seviyorum...

Herzaman dogru söyle,ne dedigini hatirlamak zorunda kalmazsin.

Insan tirmanirken dagin kafa tutmasina razi olmalidir.

Kristalin bedelini göze almayan,onunla oynamasin.

Hissizler, Hareketsizler yol alamazlar, Uyuyanlar hedefe ulasamazlar, hele azmini iradesini yitirenler asla uzun zaman ayakta kalamazlar.

Ask günah olmayacak kadar masum, köle olmayacak kadar özgür, unutulmayacak kadar derin, umulmayacak kadar yakin, tek basina yasanmayacak kadar takimdir...

Askin zehir olsa içmezsem, yolun ölüm olsa dönersem, senin için bu candan vazgeçmezsem namerdim.

Yüregimin ta içinde bir ates yanar.. Yanmayan yer kalmamis söndürsen ne yazar.. Tasa topraga seni yazdi bu eller.. Ah sevmenin degeri bir bilseler

Sen benim ruhsatli sevdam ben senin sevda kesin seni sevmek yasamaksa ben hiç ölmedim

Istemem sevilmeyi sevilmek sensizlikse

Kim demis haram nedir bilmez Hayyam Ben harami helale karistirmam Seninle içilen sarap helaldir Sensiz içilen su bile haram

Sevmek çay sevilmek seker,bizim gibi sevenler çayi sekersiz içer

Hani kardelen gökyüzüne asik olurda çikartir ya karin altindan gövdesini,Zenher yüreginde kardelen kadar cesaretin yoksa sakin asik olma...!

Sen benim için bir askin bittigi yersin resimlerin renksiz halisin sevmekten bahsetme sakin çünkü sen sevmeyi hiç mi hiç sevmedim senbenim için bir askin bittigi yersin senbenim nefretim nefes alis sebebimsin
çııÖÖçşsen benim hayalimin prensesisin seninle bir ömür boyu beraber olmak için herseyi ama herseyi vermeye hazirim melegim seni çok ama çok seviyorum...

Bu Dünyada Sevipte Sahip Olamadigim Bütün Güzelliklerin Yerine Senin Sevgini Koydugumda Bu Dünyada Herseye Sahip Oldugumu Anladim

Ölüm gelir basim üstüne, çekerim dert bir dert üstüne, dayanirim inan herseye ama SENSIZ OLAMAM!

Eskiden karanliklardan ve yagmurlardan korkardim simdi ise yagmurlar gözyasim oldu karanliklar ise sirdasim oldu.

Seni sevmek yanlis ise, Dogruyu istemiyorum.

Gittin sehir seni aglayarak ugurladi, simdi yagmur durdu ya içimdeki özlem ?

Dogdum yasamak için yasarim sevmek için severim ölmek için ölürüm senin için BITANEM!!!

Bir zamanlar sen hayal kurardin ben gerçekçiydim, yillar gelip geçti ben hayalciyim sen gerçeklerin içinde beni unuttun!

Bugün sigaramin üzerine adini yazdim sigaram bittiginde seni unutacam sanmistim ne bilirdimki seni nefes içime çektigimi...

Okyanusta giderken bir deniz kizi çikti karsima bana bir midye verdi sana iletmemi istedi ve sende içini açtiginda içinde bir çift yüzük ve benden sana bir söz benimle evlenirmisin..

Bir gün beni arayacaksin arkadaslarina soracaksin sana tuhaf bakacaklar o anda ezan sesi duyacaksin o ezan degil sela diyecekler bir gül arayacaksin ama bulamayacaksin çünkü mevsim SONBAHAR...

Sesini duysamda heran yüzünü görmek gibi degil ; özledigimi bil heran çünkü hiçbir sey seni sevmek gibi degil!

Bir insana verilebilecek en güzel armagan yürektir ve bir insani sevebilmek dostum inan yürek isidir.

Gözlerim gözlerini görmesede ellerim ellerini tutmasada yoklugun hergece kalbimden vursada sana asigim ya oda yeter bana...

Sari giyer günes olursun.Mavi giyer deniz olursun. Siyah giyer matem olursun.Kim bilir belki birgün beyaz giyer benim olursun.

Sev seni seveni hak ile yeksan ise sevme seni sevmeyeni misira sultan ise..

Sevgisiz Bir Hayat Oksijensiz Bir Nefes Almaya Benzer.Sevgisiz Bir Yasam Kuru Bir Çölde Cayir Cayir Yanmaya Benzer.Asksiz Bir Direniste Umutsuzca Direnmeye Benzer..

Kimi rüyalar görülmeye deger kimi ise yasanmaya
sen benim gördügüm ve bitmesin diye yasattigim
en tatli gerçek rüyamsin...

Rüzgarin keman çaldigi, yagmurun camina vurdugu ve sen yatagina uzanip keske dedigin hersey seninle olsun BIRTANEM sen benim BIRTANEM gönlümde efsanemsin...

Nasilki Gökyüzü Yildizsiz Deniz Dalgasiz Toprak Susuz Olamiyorsa Bende Sensiz Olamiyorum BITANEM !!
çııÖÖçşTopraklardan kalem; agaçlardan kagit yaptim üzerlerine milyonlarca kez SENI SEVIYORUM yazdim.Ama yanilmisim.Ben seni sevmedim, sana taptim biricik ASKIM.

Seni düsündüm, agladim.Darmadagin aynaya baktim.Karsimda duran bir yabanciydi.Gözlerini koyulugunda sen vardin. Nefretle aynayi kirdim! Yere düsen cam parçaciklarinda sen vardin.Bir kaç damla kan akti elimden.Anladim artik sen vardin, damarlarimda da sen vardin.

Sen uykusuzluk nedir bilir misin?Gece islak yastigina basini koymak,"yarin ne olacak diye"korkuyla uyumaya çalismak.Sen geceleri yalnizliktan aglamak nedir bilir misin?

Dertlerimizi avutan akil ve hikmettir. O engin denizlerin ötesindeki yerler degil.

Inan senin yaninda sanki birbirimizden çok uzaktaymisiz gibi geliyor bana.Yalnizligimi seviyorum çünkü ancak o zaman seni yanimda hissediyorum.

Uykudan uyandigina pisman eden dönmek isteyipte dönemeyince çaresizlikten çildirtan tatli bir rüyasin sen...

bir damla gözyasin olmak isterdim yanaklarindan süzülüp dudaklarindan ÖPMEK IÇIN...

Gönülden gönüle attin kendini bir heves ugruna sattin sevgini her geçen yolcuya açtin kalbini artik bir hancidan farkin kalmadi

Yoklugunu bu kadar derinden hissetmeseydim varliginin essiz güzelligini anlayamazdim PASAM!

Bir tebessüm kadar güzel. Bir nefes kadar önemlisin..

Ne hasta bekler sabahi ne taze ölüyü mezar nede seytan bir günahi seni bekledigim kadar...

Eger birgün kader seni benim kollarimdan alip birbaskasinin kollarina atarsa seni dans ettirecek müzik benim ölüm marsim olacaktir...

yüzümde tebessüm gözlerimde isik kalbimde günestin simdi gittin bogazimda dügüm oldun

Her aynaya baktiginda beni hatirla gözlerin yildizlara takilirsa gözlerimdir sakin unutma.. unutma eger bir gün avucuna bir yaprak düserse ellerimdir sakin birakma..

Bulutlarin Gözyaslari Pencerene vurdugu bir aksamda gecede hangi hayeller sana uyumayi unutturuyorsa gelecekte onlari yasatsin.

Kalbe yazilan yazi silinmiyor, sildim desende bir iz kaliyor, senden kalan anilar aklima geldiginde, kalbimde uyuyan dev uykudan kalkiyor.

Hasret yagiyor bu gün sokaklara, resmin var sanki göz kapaklarimda, ne zaman gözlerimi kapasam seni görüyorum karsimsa.

Hiç zorlanmamistim kalbimden gelen sesi kelimelere çevirmekte, içimdeki duygulara hakim olamiyorum nedense, sana söylemek istedigim bir söz var ama, korkum engel oluyor sözlerime.

Gecemi aydinlatan ay gibisin ve ben mehtabinda elimde kadeh, kalbimde yanan atesi söndürmeye çalisiyorum, bu ates beni öyle sarmis ki, ne yapsam söndüremiyorum.

Geceyi sana yazdim günesi sana, alev alev yaniyor içimdeki sevda, yetmiyor söndürmeye denizler, ebedi ask için hazir bu can adanmaya.
çııÖÖçşHayatima bir yalnizlik çöküyor sen uyuyunca, gecenin karanliginda kayboluyorsun usulca, her sabah gözlerimi açtigimda, yasamaktan önce sen geliyorsun aklima.

Sen güllere özenme, güller sana özensin, üzme tatli canini sen güllerden güzelsin, sevgi kadar özgürsün

Hasret ve özlem sevdiginle güzel, karsimdaki senin gibi olunca özel, tut onun elinden yada gönlünden, bak o zaman ayirabiliyormu ecel

Çölün suya duydugu özlem bile, Benim sana duydugum askin yaninda hiç kalir! Ben sana kavustugum gün, Çöller gözyaslarimla islanir...

Su uzun gibi görünen ama gayet kisa hayat yolunda çare olmasa da aglamak! Mümkünmü ki aglamamak...

Ben mavi, Sen gökyüzü.Ben deniz, Sen dalgasi.Ben beden, Sen can.Söyle simdi, Dalgasiz deniz, Cansiz beden, Sesiz bir Ben olur mu hiç?...

Sen bir günessin etrafinda bir çok gezegen var. ama unutmaki ben de bir dünyayim ve bir tek bende hayat var !

Kahretsin unutamiyorum ama normaldir,çünkü o benim kalbimle beynim arasinda çelik halattan asma köprü kurdu, nice tir konvoylari geçti köprü sallanmadi bile!!!

Bilirmisin Bir Fidan Susuz Kalirsa Ne Olur...Tabiki Kurur Ve Ölür..Iste Ben Bir Fidan Sen susun Eger Sen Olmazsan Kurur Ve ÖLÜRÜM AsKiMM.

Biz denizci degiliz her limanda sevgilimiz olsun, biz liseliyiz sevdikmi birkere severiz.

Seni ne çok sevdim ben. Ne çok gözyasi döktüm senin için. Geceleri sen yataginda meleklerin kanatlariyla uçarken ben penceremin önünde senin rüyana girmek için dua ederdim. Bir bakisina, bir dudak kivriminda titresen gülüsüne ulasmak için dünyanin bütün çiçeklerini önüne sererdim. Siirler, sarkilar, sevgiler içimde tutusan bir ates, onun yangininda senin için kül kesildim. Agir hastalar geceyi zor geçirir. Sabahi bekler kirgin yürekler, hasta umutlar, yalniz ruhlar. Yalnizdi gecelerim. Hastaydi gecelerim. Kan kaybindan giden bir yarali gibi umarsizdi gecelerim. Bir uçurumun kenarina beni tasiyan karabasandi gecelerim. Adina yalnizlik dedim. Sensizlik dedim.. Sen beni bilmedin, beni tanimadin, beni sevmedin.. Bu bir ölümdü, bu bir fermandi .. Biçak kesmez artik beni, ip asmaz, çeküller yüregimi tasimaz. Yasamak mümkün degil, yalnizlik karanlik kapilariyla üstüme kapandi. Amansiz acilar içindeyim. Ey Sevdigim.. Ben seni ne çok sevdim. Dünya bildi, bir sen bilmedin. Yalnizligin diger adi aska karsilik almamaktir. Kaçilamayacak kadar yakin, tutulamayacak kadar uzak bir yerdesin.. Benim askima yalnizlik kucak açti. Senin yokluguna dokundum, içim yandi. Odamin çildirtan sessizliginde sana seslendim. Yankisi döndü dolasti, senin kapilarin bana kapali. Kendi sesim yine bana ulasti. Anladim ki beni hiç duymayacaksin. Sana sitem edemem. Sana kirilamam. Bir tek dilegim var senden, son bir tek istegim. O da MUTLU OLMAN. MUTLU OL SEVDIGIM.. BIRICIGIM..

Aglamak istiyorsan eger basini dik tutki göz yaslarin seni aglatan kadar alçalmasin

Seni sevmek kusursa sana özür borçluyum,seni çok ama çok sevdim ikikere suçluyum.

Karanliklar içinde dertler ve benim Aklimda tek düsünce mutluluk ve sen

Sana öyle darginimki haykirmak yetersiz kelimeler yersiz kalir durma git götür ne varsa bekleme aglarim ben yalniz kendi kaderime anladim derman degilsin derdime haydi git dönüpte bakma halime haydi git düsünme durma aglarim ben kendi kendime anladim bitti hiç bir sey söyleme...

Sesiz bir gecenin sabahinda uyandigimda eger sen yanimdaysan ne mutlu bana eger sen yoksan uyanmamisimdir zaten uykumdan uyanamamda birdaha...

Sen dikeni bu kadar derine batip da can acitmayan dünyanin en güzel gülüsün su fizigin bile çözemedigi hayatimin en güzel rengisin!

Ben düz bir kelime sen yasamla aramdaki unutulmaz kafiyesin...

Bana yarinlarin güzel oldugunu söylemeyin, bugün dünün yarini degilmi

Dogacak günümün günesi gecemi aydinlatan yildizimsin.. günümün sevinci gelecegimin umudusun....ASKIM....
çııÖÖçşMevsimlerden yazi Giysilerden beyazi Kuslardan bülbülü Güllerden sümbülü Ama herseyden çok Seni seviyorum

Seni her sabah ilk görenin günes olmasi ne aci. Oysaki seni her an görmeye can atan kalbimin oldugunu bilse birdaha asla dogmazdi.

Sen dünyaya sürgün gönderilmis bir meleksin ve ben seni o kadar çok sevecegim birdaha cennetine dönemeyeceksin

Ince sizim kalp hirsizim beni benden aldin imkansizim aglasam inlesem ne fayda nasil olsa ben hep haksizim

Ne güzeldi günlerimiz Ayrilmazdi ellerimiz Askla çarpan kalplerimiz Ayri düstü gülüm gülüm

Dün gece yildizlara hep seni anlattim, dinledikçe bir kez daha parladilar. Ayri oldugumuzu söyledim, seni dilemem için hepsi birer birer kaydilar

Zannetmeki gözlerim sana baktikça bikacak. Ölsem ruhum daima seninle kalacak. Kapanirsa gözlerim hayata son sözüm ''SENI SEVIYORUM''olacak

Aramizdaki mesafeler ne kadar uzun olursa olsun sonsuzluga giden tüm yollara adini yazdim. Hangi yoldan geçersen geç seni sevdigimi okuyacaksin. Simdi okudugun gibi

Hayatta en büyük sevgileri hak edecek kadar mükemmel, ama herkesin seni sevmeyi hak edemeyecegi kadar özelsin sevgilim

Sevgini tasimak degil hasretini çekmek zor, gülmeyi unutmak degil, aglamaya alismak zor, yasamak degil, özlemekte degil, özleyipte görememek çok zor BEBEGIM...

Dün gece saatlerce ölümü ve sensizligi düsündüm, acaba hangisi zordu? Ölüm mü sensizlik mi? ölüm sensizlikse sensizlik zaten ölüm gülüm

Ne seni unutmak gibi bir çaba var yüregimde, nede askimi körükleyen bir rüzgar, ne seni görmeden durabilecek kadar güçlüyüm nede kaybetmeye dayanacak kalbim var

Gecemidir insani hüzünlendiren, yoksa insanmidir hüzünlenmek için geceyi bekleyen. Gecemidir seni bana düsündüren, yoksa benmiyim seni düsünmek için geceyi bekleyen

Hani geceden sonra dogarya günes, aklima ilk sen gelirsin, sonra bir çig tanesi olup yüregime düsersin. Gün geçer biter ama teksen bendeki tek bitmeyensin

Ask bir nehirdir içine aptallar düser bende düstüm ama beni ittiler

Bir gün dilenci gibi gelecegim kapina ürkerek basacagim zile anne bir dilenci diyeceksin para vermek isteyeceksin param var diyecegim bir dilim ekmek uzatacaksin karnim tok diyecegim öylese ne istiyorsun diyeceksin ben yillar önce çaldigin kalbimi geri ver geri ver diyecegim

Kimi zaman uzaklarda olan sevgilinin kimi zaman gece uykularimin adidir hasret sen yildizlarin getirdigi özlem degil ölümün bile unutturamayacagi tutkumsun!..askim

Bazi insanlar hayalleriyle bazilari sevgileriyle yasarlar sevgileriyle ayakta kalabilenler ise umutlariyla hayallerine ulasir!..

Can dostuma...Rüzgar savuracak bir toz bulur her hayal yasanacak bir can bulur her düs gerçeklesecek bir umut bulur unutma! bulunmayan tek sey senin gibi bir dosttur!..

Yüreginin içinde esen rüzgari dinliyorum, rüzgar seni bana benide sana adayan ilahi aski bulutlardan ve engin daglar üzerindeki yamaçlardan bana getiriyor, içimi titreterek..

çııÖÖçşYa gözlerin aklimda yada adin aklimda ya hayalin karsimda yada sesin kulagimda ya ben çildiriyorum yada özlüyorum ya özlemek çok güzel yada özlenen çok özel....

Beklentilerimden vazgeçebilirim.Dilek baska sey,beklemek baska seydir.Birincisi umut verir,öteki ancak aci verebilir.Sevgi,beklentilerden arinmistir.

Ben sensiz geçen günlerime yanarken, belki sen bensizlige sevineceksin.. Ama sunu unutmaki birtanem; birgün sen de SEVECEKSIN !!!

Farzet ki bir rüzgardim, esip geçtim hayatindan yada bir yagmur.. Sel oldum sokaginda sonra toprak çekti suyu, kaybolup gittim.Belkide bir rüyaydim senin için.Uyandin ve ben bittim...

Hadi sözlerin yalandi, Yalandi ellerin, Tenin, Nefesin... Peki ya gözlerin, O hiç susmayan gözlerin, Gözlerinde mi yalandi ey sevgili?

Seni özlüyorum.Gecenin en zifiri aninda bile odami aydinlatan bu aski özlüyorum,en çok da her gün duyabilmek için çirpindigim sesini. Seni özlüyorum iste....Her tartisma sonunda çektigim sancilari,seni kaybetmek korkusunun yüregimi bir biçak gibi kestigi anlari bile..

Bir geceyarisi sessizliginde, Marti kanatlarina adimizi yazdim, Mavilerin sensizliginde. Sonra uçuslarini seyrettim uzun uzun, Içimde derin bir hüzün... Kumsaldayim yine sevgilerin kimsesizliginde, Simdi kimbilir kiminlesin, nerede? Eger düsmeseydim ayriliklarla derde, Seninle çok mutlu olurdum; Olur, olmaz her yerde... Ne olur gitme, kal! Bitmesin bu masal...

Duydun mu sevgili? Duydun mu? "Hadi git" derken Defalarca "Seni seviyorum" dedigimi... Anladin mi? "Daha fazla durma" derken "Sensiz hayat dayanilmaz, Yapayalniz" dedigimi... Düsündün mü Sensiz aylar oldu... Seni ne kadar Sevdigimi düsündün mü? Anlamsizca bakip uzaklara Denizde gözlerini gördügümde Duydun mu, anladin mi, düsündün mü sevgimizi...!

Bir küçük oda aklimda sen Karanlik, soguk isinirdim belki gelsen gözüm kapali aklimda hep sen belki beni severdin bu halimi görsen Seni düsünmekten uyuyamiyorum Rüyamda görmek için allaha yalvariyorum askimi buz gibi duvarlara sevgimi karanliga anlatiyorum

Sensiz sonbaharda dökülen yapraklar gibiyim. Kisin sogukta seni düsünen ilk baharda açan tomurcuk bir gül gibisin. Seni ne kadar sevdigimi ve düsündügümü bilirmisin?

Sonbaharda dökülen yapraklar gibi ömrümden azalan her gün seni daha çok sevdigime eminim...

Bugün hiç yüz vermedim günese,seni anlatip hava attim çiçeklere,adini zipkinla yazdim gögün en yüksek tepesine,birde bagirdim duydunmu?SENI COK AMA COK SEVIYORUM diye...

Sen Vaktinden çok sonra gelen sevdali bir yagmur gibisin çisil çisil gözlerimden sen Çildirmis sairlerin titreyen misralarinda bahsettigi o perisin pencereler önünde çürürken senden kalan çiçekler hayalin gözlerimin önünde hala agliyorum

Bosalan kadehlerin degil sensiz geçen günlerin sarhosuyum!!!

Kursun sesi kadar hizli geçer yasamak ama öylesine zorki kursunu havada sevdayi sicacik yürekte tutmak seni sevmek sevmelerin en güzeli en tarifsizi

Keske daglarda gelincik olsaydimda oksamsini bilen avuçlarinin içinde solsaydim

Karin beyazini sevdim tenin diye.Gülün kirmizisini öptüm dudaklarin diye.Kömürün siyahini sevdim saçlarin diye.Bütün bunlari senin için yaptim Belki birgün seversin diye...

Ya parçalarim bulutlari seni bulurum. Yada vururum kendimi senden kurtulurum. Biliyorum atesle oynuyorum ama Ben o atesi çok seviyor ve özlüyorum.

Disarda yagmur kalbimde rüzgar seviyorum seni daglar kadar.. yüregim yanar gözlerim aglar içimde sadece senin sicakligin var..

Safak vakti yagan çig tanesi kadar masum, gün batiminda esen rüzgar kadar çilgin ve okyanusun derinligindeki inci tanesi kadar özelsin.
çııÖÖçşNamuslu ve Erdemli Bir Kadinla Evlenmek, Yasamin En Güvenilir Yolunu Seçmek Demektir.....

Bir gün seni sevdigimden süphe duyuyor isen bir gece vakti yildizlara bak ve o anda beni düsün seni sevdigimi o zaman anlarsin. seni yildizlarin çoklugu ve sonsuzlugu kadar çok seviyorum

Sen bir yildiz olsan bile gökyüzü benim parlakligina fazla güvenme kayar gidersin unutma ki günes dogdugunda sen bir hiçsin seni sevmek kaderim, seni sevmek ölümümse kaderime boyun eger, ölümü diz çökerek beklerim.

sen;benim yüregimde hiç bitmeden kanayan, bir ömür dermani bulunmayan. Içimde her an agladigim yanim, canim,kanim tek varligim. HERSEYIMSIN

Eger mümkün olsaydi gökteki bütün yildizlari avcuna birakirdim. Bilsem ki,uçsuz bucaksiz okyanuslarda bir damlayim, yüregine bütün okyanuslari verirdim.

Bir soguk gecede tek yanlizlik ben... Bir elimde umut ve beyazlara bezenmis bir melek kartanesi ve karbebek..

Karanlikta dogmusum karanlikta yasiyorum hadi sevgilim daha ne bekliyorsun gel artik su hayatima biraz olsun aydinlik ver I Love You

Sevgiyi kan akitmak sayiyorsan senin için dünyanin sah damarini keserim ama "illede senin kanin" diyorsan olsun be güzelim ben seni topragin altinda da severim...

Sen benim ilkim ve sonum, sen benim yildizlara bakisim ve aglayisim , sen benim yanlizligim ve sessizligim, sen benim gün isigim ve ay isigim, SEN BENIM BIRTANEMSIN ! ...BITANEME...

Öyle senden çok uzaklarda degilim görmesini bilen gözlerin bakisindayim belki sana senden yakin bir yerde, çarpan kalbinin atisindayim.

Bir fisilti istiyorum senden... Dünyanin Dönmesi kadar sessiz,Bir okadar da SESLI... ASKIM demeni istiyorum günesin dogusu kadar zevkli batisi kadar HÜZÜNLÜ... Beni sevmeni istiyorum hayatin günese baglandigi gibi... olmazsan olmaz demeni istiyorum ... BALIK&DENIZ gibi... SEVMEK ISTIYORUM SENI, BENI SEVDIGIN GIBI???

Fani dünyanin padisahi degiliz biz. Gönül hirkasini yamar giyeriz. Dostlarla aglar dostlarla güleriz. Sevdiklerimize mutlu ve huzurlu aksamlar dileriz.

Sevgi bir dag gülü gibidir sevgilisi toprakla birlikte oldugu sürece hiçbir hirçin rüzgar onu etkilemez ama topraktan ayrildigi zaman en nazik el bile onu incitir!!!

Gül filizlendigi günden itibaren günese asiktir her ne kadar günes ayin görkemine kanip gülünü unutsada gül asla yildizlara kanip günesini unutmaz...

Denizi olmayan bir sehirde bir baska sever insan tipki denize olan hasreti gibi tutkundur sevgine iste bende bu sehirde öyle TUTKUNUM SANA!..

Eger birini unutmak istiyorsan kumsala ismini yaz yarin firtinalar onu silecek eger birini sevmek istiyorsan kalbine yaz onu hiçbir firtina silemez!..

Dünyada iki kör var biri benden baska herkesi gören sen digeri senden baska kimseyi görmeyen ben...SENI ÇOK SEVIYORUM!...

Geceye inat seninle sabahlayacagim günes kiskansin seninle isinacagim yastiklar aglasin gögsünde uyuyacagim ve bir tek sana bagli kalacagim askim...

Seni her özledigimde kalbime bir yildiz çiziyorum seni ne kadar mi özledim? ARTIK BENIMDE BIR GÖK YÜZÜM VAR.

Dilimden elveda çikiyor yüregim kal diyor bu dünyaya seni bulmaya gelmistim uygun adam voltalar birbirini kovaliyor dilim varmiyor yüzüm tutmuyor sensiz olmuyor.
çııÖÖçşGüzelsin sirinsin sahanesin çektigim çileye tek bahanesin melekmi seytanmi bilmemki nesin tuzaktan tuzaga atsanda olur beni seni seviyorum sen beni sevmesende olur.

Günes olup içinde dogmak isik olup kalbini aydinlatmak pirilti olup gözlerinde parlamak gerçek olup beyninde olmak her seyin olup seninle yasamak istiyorum.

Kal benimle sonuna kadar yasa bu düsleri düsler biterse yaratiriz kal benimle ufuklarima saril güneslerime isin isigin biterse paylasiriz.

Sevmek çay sevilmek seker bizim gibi garibanlar çayi sekersiz içer

Sana yüzün kadar güzel bacaklarin kadar düzgün bir söz söylüyorum Seni Seviyorum

365 sayfalik bir öykü daha basladi her güne bir yaprak, her yapragada bir öykü sigdir mutluluk de bu öykününde adina basrol oyunculari sen ve ben olalim hiç ayrilmamacasina! seni çok özlüyorum her geçen saniye, her geçen dakika, her geçen gün seni daha çok seviyorum )

Yüregin öyle güzel ki,onu inciltmelerine izin verme Ne sicakligini yitir, nede dostlugunu Tek korkun unutulmak olsun Senin gibilerini unutanlara YAZIKLAR OLSUN...

Seni geceye sordum yildizlari ve ayi, gündüze sordum günesi, bulutlara sordum yagmuru ve kalbime sordum seni sundu.

Sevmeyeceksin arkadas...ben sevdim de ne oldu?hergün yeni kahirlar ekleniyor kahirlara.herkes bir özel günü yilda bir kez kutlar biz her ay kutluyoruz.bir sürü de sorumsuzluk eklenince adamin arkasina bakmadan kaçasi geliyor.ama nereye kaçacaksin ki? her yerde o var.dedigim gibi arkadas: s e v m e y e c e k s i n......

Yagmur mutluluguma gölge düsürmek için yagiyorsa aldirmiyorum! maksadi gözlerimi islatmaksa ben zaten agliyorum..! YARIM

Günesin bile buz tuttugu bir yerde alev alev yanan bir ates görürsen bilki o senin için yanan kalbimdir...

Belki dünya için önemli olmayabilirsin Ama benim için dünyalar kadar önemlisin

Saatlerle dalga geçtim, dakikalari saydim, saniyeleri düsündüm, AMA yine seni unutamadim, unutulmaz sevgilim

Alaca karanligi sevmem ben, ya gündüz olmali ya gece. Kursun ya alnindan vurmali yada namluda kalmali. Yar dedigin ya senin gibi olmali yada hiç olmamali.Sevdamizin Adi Berrak Sonu Toprak Dönen Alçak Olsun..

Sus dedin susuyorum simdi hiç konusmamak üzere mutlu ol rahat ol direnme mutlu olacaksan eger bu dil ömür boyu susar dil susuyor kelime susuyor cümle susuyor ama kalbimse o hep seni söylüyor o hep seni söylüyor

Ikimizi ayiran yollar bir kervanin ömrünün yetmeyecegi kadar olsada benim sana olan sevgimde o yollar kadar...

Dünya da her sevgili kendine bir es arar tasin kalbi yoktur ama onu da yosunlar sarar.

Sen hiç hasreti tattin mi severken , hiç agladin mi gülerken , sen hiç sevdin mi sevilmiyorken ve hiç ayrilmak istedin mi canindan çok severken

Ne seni unutmak gibi bir çabam var, nede askini körükleyen bir rüzgar, ne seni görmeden durabilecek kadar güçlüyüm nede seni kirmaya dayanacak bir kalbim var...

Ayrilik bile aglardi ayriligi yasasaydi.Utanirdi ettiginden felek aski tanisaydi Her ayriligin arkasinda bir acinin bin nazi var yasanan en büyük askin silinmeyen izleri var
çııÖÖçşBen bana bakan o güzel gözlerinde yanlizca ölülerin sahitlik edebilecegi cenneti gördüm ve o cenneti benden baska kimse görmemeli ölüler susmasini bilmeli

Aldanma çocuksu mahsun yüzüne. Mutlaka terkedip gidecek birgün. Kanma sever gibi göründügüne seni sevmiyorum diyecek birgün. Sevmek çok güzel sey aldanmak aci. Ruhunu saracak bir büyük sanci. O durmayan yolcu. Sen garip hanci. Hesabi vermeden gidecek "BIRGÜN"

Hersey güzel ama senin kadar degil.Herkes seni sever ama benim kadar degil.Sev fakat aldatma aldat lakin aglatma.Gün gelir aldanirsin ömrün boyunca aglarsin.

Yapraksiz bir dalim Sevgisiz bir agacim Islatmayin gözlerimi SEVGIYE MUHTACIM...

Ay seni sevdigim kadar sevmis olsaydi, sanirim dünya bir daha günes yüzü görmezdi...

Sevgisiz kalmak o kadar aciki her canli anliyor bunu biraz olsun sevgi dagit etrafina fazla degil biraz o dagittigin sevgiyi bir gün gelicek sende anliycaksin.

Zaman ellerinden kayar tutamazsin hasretle yanar yüregin unutamazsin öylesine bendesin öylesine sende olurumki istesende beni unutamazsin

Gözlerim yasla doldu doldu bosaldi benim.. yandi su kalbim yandi yalniz kaldi sevginle hayal kurdu aglayip durdu senin.. kaderim çile çekmek oldu benim.. ne günahim var seni sevmekten baska söyle ne suçum var benim nazarmi degdi askimiza nazarrrr

Sessiz rüzgarlarla geldin içime,ilik ilik esti zaman zaman, ya gidisin hoyratça esti buz gibi deli rüzgar, arkanda kanadi kirik MINIK SERÇE biraktinn..

Hasretin bölerken uykularimi Çaresiz gizledim duygularimi Seni kaybetmenin korkularini Bir bilebilsen ah, bir bilebilsen...

Affetmek Allah'a aglamak çoçuklara mahsustur.Allah olmadigim affetmeyecek çoçuk olmadigim için aglamayacagim.

Mutlu olabilmek için gülmeyi beklersin, ömür gecer tebessüm bile edemezsin...

Ölsen bile benden kurtulamassin. Kefen olur bedenine sararim, yagmur olur üzerine yagarim, çiçek olur mezarinda açarim. Ölsen bile benden kurtulamassin.

Ben toprak sen firtinali bir yagmur gögsümde büyüyen agaci seninle suluyorum ama dikkat et yagmurum rüzgarin dallarimi kirmasin

Ne sevgiler gömdüm yüregime adlari yalnizca sevgiydi. ve öyle bir sevgi gömdümki yeri yalnizca benim yüregimdi. onu ne gömebildim ne silebildim, bu sevgi sana aitti.

Bir gönül severde bir gönül sevmezse izdirap olur.Iki gönül birden severse mutluluk olur.Mutlulugun önünde engel var ise ulasilmasi zor olur.Engeller asilirda, mutluluga ulasilirsa iste o mutluluk KUTSAL OLUR.

Bir masal istiyorum yalnizca ikimizi anlatan.Bir resim istiyorum yalnizca sen olan.Bir sen istiyorum yalnizca benim olan...

Seveceksen öyle birini sevki sen onun için ölmeye hazir oldugunda o senin için çoktan ölmüs olsun...

Hepsi gidici sen KALICI hepsi anlik sen HAYATBOYU hepsi çocukça sen GERÇEKÇE Ve hepsi öylesine sen ÖLESIYE CANIM

^^Dost vurulunca degil Unutulunca ölür Ve biz sevdiklerimizi Kir çicegi gibi avucumuzda degil kursun yarasi gibi kalbimizde tasiriz^^
çııÖÖçşGönlüm askin cilvesinde bahane benim gönlüm serseri ise sanane sanma bunlari söyleten içkidir bilirmisin serseri dedikleri kimdir

Aldanir bizlere kem gözle bakanlar bizler ise en mesut insanlar sil hayalinden o karaktersiz eseri senden senden çok üstündür su hor gördügün SERSERI

Seni tahmin edemeyecegin kadar degil, tahammül edemeyecegin kadar çok seviyorum..

Aslinda sonumdu o veda bu sen Gözlerim kaldedi anlamadin ki Kopardin bilmeden kalbimi benden Sen gittikten sonra ben yasamadim ki...!

Hayat benim anlami sensin, yildiz benim dilek sensin, bulut benim yagmur sensin, günes benim isigim sensin, kor benim alev sensin, ben sendeki benim, sen bendeki sensin : ömür denilen meçhul bizimle tükensin...

Askimi daglara yazmak isterdim ama askimdan büyük dag bulamadim.

Senin bir kartanesi kadar yumusak ve beyaz olmani isterim. Fakat onun kadar soguk olmani asla ve asla istemem.

Benim Kalbim Bir bulut gibidir baska yüreklerle çarpisir yagmur yagdirir ve bu yagmurda Sadece Vaz Geçemediklerim Islanir Simdi Dokun Saçlarina Mutlaka Islaktir

Kendim için birsey istiyorsam namerdim Allah'im Anneme güzel bi gelin nasip et!! Aminnnnn

Sen sev seni seveni dagda çoban olsa bile sevme asla seni sevmeyeni su gördügün Türkiye'de kral olsa bile

Kandirma bos yere kendi kendini biz ayrildigimizda sen benim arkamdan üç gün aglarsin

Tanidigim insanlar gökteki yildizlar gibiydi ben seni günesim seçtim ve bir tek günes için binlerce yildizdan vazgeçtim

Unutmak zor anlatmak imkansiz sen unuttukca özlenen anlattikca bitmeyensin sen vazgeçilmezim sen herseyimsin bi tanem

Olmaz hiç kederin olmaz hiç tasan sasirir kalirdin aski tanisan beklemez gelirdim yerinde olsam geliver yanima güldür yüzümü

Düsünmek bazen yaninda olmaktan daha fazla zevk verir insana. Düsünürsün, Özlersin, Deger biçersin kisacasi seviyorum dersin.

Sen Gökyüzünün aya olan askini duydun mu hiç? Geceleri Milyonlarca Yildizi birtek onun için serermis. Ay gibi sevil ve milyonlar içinde bile tek geçil.

Günesi seviyorum diyorsun, Günes açinca gölgeye kaçiyorsun. Yagmuru seviyorum diyorsun, Yaginca semsiyeni aciyorsun. Korkuyorum Birtanem çünkü; beni de Sevdigini Söylüyorsun...

Umudun içinde yasayip giden anilarin altinda ezik büzük bir mor menekse. Sevginin bulutunda yasanilipta gidilen yolun en agir damgasidir ayrilik.

Dün gece yildizlara baktim onlarda belki seni görürüm diye Ama onlarin bile senin kadar parlak ve güzel olmadigini anladim

Ne haz var senden ayri, ne bir tat senden öte,bir an yüzünü görmek deger bin zahmete,verecegin aci gönülden kabülümdür, sendeki cehennemi degismem bin cennete....
çııÖÖçşBeni bir ben bilirim birde beni yaradan bana bir ben lazim birde beni anlayan günesin dogdugu gerçek battigi da askimin oldugu gerçek kalbimin attigi da ne çikar bütün gerçekleri saymisim tek tek ama seni sevdigim en büyük gerçek

Buz gibi mezar taslari bile senden daha yakin bana! Onlar hiç degilse senin gibi aldatmiyorlar seviyorum deyip kandirmiyorlar.Ama olsun sende anlayacaksin sende yanacaksin ama geç kalmis olacaksin. Beyaz bir mermerde adimi bulacaksin!!!

Bilseydim sana ben delice baglanmazdim.. bilseydim ömrümü yoluna harcamazdim.. bilseydim hasretten her gece aglamazdim bilseydim birtanem bilseydim

Günler Duygusuz, Bilmezki Sevgiyi, Anlamazki Bizleri, Tipki yüreksiz Taslar gibi.

Yoklugun yagmura yazi yazmak kadar zor sensizlik ölüm kadar aci sen nefes kadar önemli canim kadar degerlisin...

Ask'i Sevene degil; Sevipte ayrilana sor. Benim askimi ona degil gelde bana sor.

Iki gözüm seneler geçiyor gönül ektigini biçiyor bir selam lutfet bu ne çok hasret gel kavusalim artik...seni çok seviyorum bitenem askerim...

Yalnizlik; Ne Okyanusun ortasinda tek basina kalmak,nede çölde tek basina olmaktir. Yalnizlik bu koca sehirde bu insan kalabaliginda seni arayip bulamamaktir.

Bak agliyorum kaderime. Yeniden yazamam günahim ne. Düsüyor çig gibi üstüme yarali kirgin ümitlerim. Can özüm söyle adaletin ne veremem seni kimselere olmuyor gülüsünü görmeden son dilegim koynunda öleyim.

Unuttuklarini animsa, Kaybettiysen ara, Özlediysen git bul, Kirdiysan af dile, Kirildiysan affet. Çünkü hayat çok kisa...

Serseriyim sokaklar evim, serseriyim adam gibi severim, bana bir adim gelene ben on adim giderim.Dinle cici kiz dinle zannedersinki serseri aglamaz, serseri bi kayboldumu onu kimse bulamaz, simdi anliyorsunya, sehirlerin asi kizi hiç kimse serseri gibi sevipte asik olamaz

Gözlerin aklima geldi yildizlarla avundum, sözlerin aklima geldi siirlerine sarildim, sensizlik aklima geldi yapayalniz kaldim yerine hiçbirseyi koyamadim...

Ölüm sana degil bana günah ask sana degil bana yasak sevmek benim için degil senin için ve ben hiç asik olamam sana inat

Dünya da iki çesit gül olsun biri kirmizi digeri beyaz sen beni unutursan kirmizi güller solsun ben seni unutursam beyaz güller kefenim olsun

Islakti sokaklar, karanlikti, kis ömrümüz gibiydi sonra bahar gelirdi ansizin.Baharda savrulurduk, yaz gelince karanliktan içimiz üsürdü.Kisin birbirimize sokulur isinirdik birbirimize yaralarimizi gösterirdik.Acilarimiz gibi kesik konusurduk,kesik kesik aglardik çünkü biz herseyi kesik kesik yasardik...

Bu sevda degil bir büyük azap. Bezdim canimdan huzur bana uzak. Çektim,çektim acilari topladim koydum bavuluma. Bu deli isyankar basimi sana egdim kul oldu yoluna.

Sensizlikte bir gülüs ölmekten müskülmüs gülüm

Hiç kimsenin adini bilmedigi bir duygudur yüregimde sana karsi beslediklerim, bu duygu seni tanimakla basladi ve sonsuza dek sürecek bitanem..

En büyük dostluklar büyük okyanuslardaki dev dalgalarin altindadir. Bir gün issiz bir adanin bir parçasina çarpipta milyonlarca parçaya ayrilmis olsa dahi birlesmeye mahkumdur.

Bu gece dudaklarimdan dökülen her kelimede sen varsin, ve yine sen varsin yarim kalan sevdamin eksik taraflarinda...SENI ÇOK SEVIYORUM...
çııÖÖçşGörüsememek, Konusamamak Unutmak Degildir.Maksat Uzaktan Sevmekse. Unutmak Kolay Olsaydi. Ne Tarih Kitaplari Olurdu Nede Tarihe Mal Olmus Muhtesem Aslar...

Bu ask siiri yazarken seni sevdigimi nasil söylerim cesaret edemezken öyle asik oldumki derdimi söyleyemezken sayfalarca yazarim ask siirini sen okumayinca.

En issiz çöllerde en yüce dagda.. Ister gerçek olsun ister rüyada.. Bir tek sey ögrendim bu sanaldan.. Seninle gülmek seninle ölmek canim

Bu Dünyada Enbüyük Günah Seni Unutmak,En Aci Eyvah senden Ayrilmak,En Güzel Silah Gözlerinden Vurulmak ve En Tatli Sabah Kollarinda Uyanmak ^^Bitanem...^^

Seni ne zamana kadar sevecegimi söyleyemem çünkü ne zaman ölecegimi bilmiyorum askim

Ne sen bir baskasindan böyle bir ask göreceksin ne de bir baskasi benden. SENI SEVIYORUM ASKISI

Seni ilk gördügüm gün gözlerimden gönlüme aktigin o an dün gibi hatirimda.Yüregim daima coskulu ve kanatliysa, bilki, sana olan tutkumdan ve sevdamdandir.

Su duvarlar hiçkirigimi duysa belki beni anlardi beni unutana söyle beni unutani ben unutmadim gönlumde bir isik kalbimde bir umut onu bekliyorum bekleyecegim elbet dönecek ya dönecek yada bu beden onsuz ölüp gidecek

Bana seni tarif etmemi isteseler inan anlatamam çünkü dünyanin tüm dillerini bilsem bile buna gücüm yetmez

Bir yürek nelere yeterse, bir can bir cani nekadar severse, damardan nekadar çok kan geçerse, yasam bir ölüme nasil degerse sende benim için okadar degerlisin..

Sen benim kaderimsin benim canimsin Sen benim unutulmayan tek animsin Her zaman kalbimdesin,kader bagimsin Alnimdan silinmeyen alin yazimsin...

Ben aglarken sen gülüyorsan,bilki askimiz bitmis demektir.Eger sen aglarken ben gülüyorsam,bilki bir tanem ben ölmüsümdür..

Bu mesaji aldiysan bana hayransin umrunda degilse beni seviyorsun cevap verirsen bensiz yapamiyorsun cevap vermessen bana asiksin BIRTANEM

Senin Sevgin Altin olsaydi ,Onu eritip içimde kan diye dolastirirdim.

Çölün,suya özlemi,benim sana olan Askimin yaninda HIÇ KALIR

Basa gelen çekilirmis kime dert yanacaksin ask düstügü yeri yakar agla gönül yine agla sevmek yürek ister sende ne o yürek nede cesaret var!!!

Ne sen bir baskasindan böyle bir ask göreceksin ne de bir baskasi benden

Sevmek ellerini tuttugumda dertlerimi unutmaksa Dizlerine yattigimda mutlu olmaksa Seni öptügümde heyecan duymaksa O zaman seni seviyorum.

Karanlik gecede önemli degildir yildizlari görmek. Gündüzleri yildizlari görmek marifet, asik olmak önemli degil, bir ömür boyu sevebilmek marifet.

Ey ademoglu rizkin her gün sana muntazam geliyor ve sen üzülüyorsun her gün ömründen biraz eksiliyor ve sen seviniyorsun sana kafi olan sey verilmistir oysa seni azdiracak seyi istiyorsun ne aza kanaat ediyorsun nede çokla doyuyorsun
çııÖÖçşHer aya bakisinda beni hatirla yildizlar gözlerine takilirsa gözlerine baktigimi sakin unutma bir yaprak düserse avuçlarina ellerimdir sakin unutma hayatta hiçbir seyin zamanini geçirmeyin yoksa hayatiniz boyunca pismanlik duyarsiniz siz siz olun sevdiginize adam gibi söyleyin ha kabul etmedimi o zaman B PLANINI uygulayin

Deli bir rüzgar olsam estigim yer kadar severdim seni! Deli bir yagmur olsam yagdigim yer kadar severdim seni! Ama ben sadece deliyim; aldigim nefes kadar SEVIYORUM SENI!!!..

Gül dedigin nedirki solar gider, gün dedigin nedirki yasanir gider, alev dedigin nedirki kül olur gider bizim dostlugumuz sonsuzdur taki o mezarda biter.

Insani ikisey öldürürmüs Birincisi Sevmedigi insanin silahindan çikan mermi Ikincisi sevdigi insandan gelmeyen ilgi

Saat gece yarisini gösterdiginde yildizlarin bile kayboldugu zaman gökyüzüne bak ismini göreceksin sakin kendini arama çünkü sen kainata sigmayacak kadar güzelsin

Seni sevmek benim için en güzel seydir ama sana seni seviyorum demek agri dagina ulasmak gibidir.kanatlarim olsaydi oraya ulasabilseydim avazim çiktigim kadar bagirirdim seni seviyorum derdim.

Bulut gibidir benim kalbim, Baska yüreklerle çarpisir. Yagmurlar yagdirir ama bu yagmurda sadece vazgeçemediklerim islanir. Simdi dokun bak saçlarina mutlaka islaktir.

Uykularin kaçar geceleri, sabah olmayi bilmez. Bakarsin tavanda bir noktaya, deli eden bir ugultu baslar kulaklarinda. Sevmek neymis o zaman anlarsin. Çünkü yalnizsin...

Sen hep gül,üzüntü nedir bilme. Gülmek kime yalkisiyor sorusuna milyon kere cevapsin. Simdi sebepsiz sadece benim için gülermisin.

Birgün seni bana sorarlarsa o benim için öldü diyecegim niçin terk etti deseler basimi öne eyecegim. adi neydi sorsalar unuttum diyecegim onu nekadar seviyorsun deseler yüce daglari gösterecegim.zalim. sevildigini bilmedin.

Sen uzaktasin ama yanimdasin yanimda oldugun yer kalbimin atisindasin her atis seni sevdigimi ispatlar çünkü her atis sensin kalbimdesin o kalb yanimda olmasa yasayamam çünkü içinde sen varsin

Hayatin pembeliklerinden uzak diyarlari görüyorum mutsuzluklar içinde mutluyum çünkü beni hayata baglayan kisiyi yani seni düsünüyorum

Bir can iki sayilamaz bizi kimse ayiramaz sevda dersen sevda bizde yürek dersen yürek bizde beraberiz son nefeste bir can iki sayilmaz bizi kimse ayiramaz

Asigim sana doyamiyorum Ne de güzelsin bakamiyorum seni sevmeye kiyamiyorum bu ne büyük ask Allah'im anlamiyorum...

Dünyadaki en güzel seyi sana vermek istedim ama seni sana veremedimki.

Birgün beni unutmayi denersen öyle biriyle unutki sana savuracagim kussunlarin önüne geçecek kadar cesaretli o gün seninle ölecek kadar seni seviyor olsun

Sorarlarsa bir gün benide sana Anlatirken sakin sakin aglama Sigmadi de aski bu dünya ya Deki benim için deli olurdu resmime bakipda aglar dururdu Sonunda çareyi gitmekde buldu Yalnizin biriydi göç etti dersin...

Dünyayi verseler seni unutamam ki öyle alistim sana sensiz uyuyamam ki ben dogdum dogali senin sarhosunum bunlari kimseye anlatamam ki

Yikilip kalmissin bir ask yüzünden yaslar misali akar gözünden seni unutani sil at gönlünden yoksa benim gibi yanarsin arkadas bende senin gibi yillarca sevdim vefasiz birine gönlümü verdim birakipta gitmeyi ondan ögrendim unut seni unutani sevme arkadas

Nezaman düslere dalsam aklimda hep sen uyumaya baslasam aklimda hep sen birtürlü bilemiyorum bildigim tek sey var seni sevgilerin en güzeliyle seviyorum
çııÖÖçşGiderim buralardan sormayin beni yardan sevdanin sakagindan vurur giderim aglamasin arkamdan yalnizlik benim sevdam çeker giderim

hasretinden ölsem kapini çalan olmazdim bir damla yas olsam gözünden dolar akmazdim adin sevgi olsa kalbimden söker atardim

Bir yolcu bekliyorum birgün gelecek bir kader çiziyorum herzaman gülecek bir hayal kuruyorum hiç bitmeyecek ve bir kalp tasiyorum senden baskasini sevmeyecek

Sevgini Tasimak Degil Hasretini Çekmek Zor Gülmeyi Unutmak Degil Aglamaya Alismak Zor Yasamak ya da Ölmek Degil Özleyipte Görmemek zor....

Hoyrat esen, rüzgarlarda süzülen, Yapraklarin Birbirlerini oksadigi gibi Kalbimin Derinliklerinide Sen Oksuyorsun Bi tanem...

Sen yol aldigim ilk gemi,durdugum son limansin,sen kokladigim ilk çiçek yapraklari titreten son rüzgarsin,sen duydugum ilk heyecan beni aglatan son sevdamsin.

Senin güzelligin denizin güzelliginden daha da güzel...ama seninle bulusmamiz gece günesin çikmasi kadar zor... ZaLiM...!!!

Her aya bakisinda beni hatirla. Gözlerin yildizlara takilirsa, gözlerine baktigimi sakin unutma, unutma bir yaprak düserse avuçlarina ellerimdir sakin birakma

Bir gün bana soracaksin dünyami ben mi diye ben ise dünya diyecegim ve sen küsüp gideceksin oysa bilmeyeceksin ki benim bütün dünyam sensin

Sensizlige Giden yolda Seni Sensiz Yasiyorum. . .

Bir sevgi var içimde, lekesiz tertemiz..Bir özlem var içimde, uçsuz bucaksiz..Birde sen varsin içimde, unutulmasi imkansiz.

Yürek umutlara gebe oldugundan beri sevgiler ayriliklara yenik düsmedi ve biz daragacindayken bile ölüme küsüp sadece sevdigimizin degerini bildik..

Yildizlara bakarmisin geceleri ve sayarmisin kayip gidenleri insan sayisinda yildizlar varmis ölünce insanin yildizida kayarmis sende bir yildiz tut o ben olayim sen sarkilar söyle ben parliyayim bir gece ansizin yildizim kaydigi zaman sen hayatina devam et aglama ardimdan

Yoktur dünyada senden baska sevdigim her düsüncemde sen varsin sevgilim...

Deli sormus deliye ASK nedir diye deli gülmüs deliye ben neden deliyim diye

dün yine aklimdaydin saatlerce önce ölümü sonra sensizligi düsündüm birseyler tikandi bogazima AGLAYAMADIM!acaba sensizlik mi ölüm mü daha korkunçtu ayirt edemedim ölüm sensizlikse sensizlik zaten ÖLÜMDÜ!!!

Bana seslenisini duyar gibi oluyorum..Askinin verdigi heyecani hissediyorum..Her ani seninle yasamayi arzuluyorum..bilemezsin seni ne çok seviyorum..!

Sevmek, sevilmekten daha güzel...Bir güzellik olsun istiyorsan sende sevmelisin.

Beni unutana söyle beni unutani ben unutmadim kalbimde bir isik gönlümde bir umut onu bekliyor bekleyecek elbet bir gün geri dönecek ya dönecek yada bu beden onsuz ölüp gidecek.....

Ayrilik vakti aglamaktan korkmayin.Çünkü ayrilik bile aglardi ayriligi yasasaydi...
çııÖÖçşDeli bi rüzgar olsam seni estigim yerler kadar severdim, deli bi yagmur olsam seni yagdigim yerler kadar severdim, ama ben sadece deliyim seni aldigim nefes kadar seviyorum...!

Günes batarken ayriligi sen istemistin birtanem, simdi günes doguyor ve barisalim diyorsun.Unutma!o dogan günes elbet birgün gene batacak!

Rahatsiz ediyorsa bakislarim Kaparim gözlerimi bir daha bakmam, Kiriyorsa sözlerim, Susarim bir daha konusmam, Varligim rahatsiz ediyorsa, Ölürüm de bir daha karsina çikmam, Ama rahatsiz eden sevgimse Üzgünüm buna engel olamam

Yarin dünyayi istedigin renge boyayip bu rengi insanlara bütün sevginle dagit kendini sevginin rengi diye tanit senin varligin sevgiye en büyük kanit...

Ask bir bilgisayar virüsüdür ve beynini yemedikçe asla gitmez,anti-vürüsünü arasan daha malesef icat edilemedi.

Seni sen oldugun için degil seninle beraberken kim oldugumu anladigim için seni seviyorum...

Sev seni seveni daglarda çoban olsa bile..Sevme seni sevmeyeni misirda sultan olsa bile

Senden uzak olmak önemli degil güneste benden uzak ayda ama hiçbir günüm günessiz hiçbir gecem aysiz geçmiyor

Burasi Erzurum gülüm günü gününden kara bir sana hasretim bir de gelmeyen o bahara

Bir romanim var okuyupda bitiremedigim, hayallarim var hükmedemedigim, birde sen varsin merhaba deyipde elveda demek istemedigim.

sen tanriya diledigim dilek göklere uzanan ellerimsin sen anlatmak isteyipte anlatamadigim kelimelerle ifade edemedigimsin askim?

Artik her mevsim sonbahar gibi.Dünyada dökülen bütün yapraklar gibi sevdim seni

Tetik çabuk düser amakursun asla dönmez geri,o zaman parçalarsin sevgi dolu kalbimi,kanlarimyere düseryazar senin ismini birakin açik kalsin,sevdigim kapatsin gözlerimi!...

Ben hergece sen uyurken dalga olup vuruyorum sahillere rüzgar olup esiyorum sessizce ve sen uyurken yüregim geliyor üstünü örtmeye bensizken üsürsün diye...

gülüm sen benden bir kum tanesi iste sana kumsallari göndereyim

dün kara denizi düsledim bazen deli dolu bazen bir çocuk kadar masum ama bir farkimiz vardi karadeniz kiyilarina bende sana mahkumum

Hayatta kimse için aglamaya degmez.aglamaya degen insan zaten aglatmaz.olur da aglarsan basini dik tut basini dik tut ki gözyaslarin agladigin insan kadar alçalmasin.

yanagina süzülen bir kar tanesi eriyip dudaklarina indiginde o damla serinligini biriyle paylasmak istersen yüzünü rüzgara dön yeter.ben o rüzgar da olurum.

eger bir gün benden gururun için ayrilirsan sakin geri dönme çünkü senin gururunun bittigi yerde benim gururum baslayacak...

saatlerin deyilde dakkalarin gecmedigi aksamlari bilirmisin insanin usudugunu hissedip sessiz satirlarda usulca kaymayi gozunden akan iki damla yasi sevince dönüstürmeyi becerebilirmisin bitanem
çııÖÖçşHayatimin tek anlami ve varligi sensin Içimdeki bu deli sevdam hiç bitmeyecek Senin bir gün beni unutacagini bilsem bile Inan kalbim seni sevmekten vazgeçmeyecek.

sevilenin suçlari görülmez oysa sevilmeyenin görüntüsü suçtur.

Öyle güzel yaratmis ki Mevlam bu ne güzellik Zarif bakisli onda bir özellik Lütfetmis Allah vermis sirinlik En derin sevgilerimle Manidar degilmi siirimin bas harfleri

Adini kurutulmus bir gül gibi yüregimde sakliyorun. Bu sevgiyi senden uzakta sensiz yasiyoru.Ne sesin var nede kokun!hangi günahin bedeli bu yoklugun?

Adini kurutulmus bir gül gibi yüregimde sakliyorum... Bu sevgiyi senden uzakta sensiz yasiyorum... Ne sesin var ne de kokun! hangi günahin bedeli bu yoklugun?

bilmiyorum senden sonra bir daha sever miyim.. hep hazanmis bana kalan, bahara erer miyim.. biraz düsün, ardimizda cok seyler biraktik.. bize ne oldu da hasrete baglandik .. biraz gam biraz keder, dert degil bu da geçer, herseye katlanirdim, ayrilik olmasaydi...

Aysel'im senin için ölüyorum.Unutmaya çalisiyorum ama bilinç altimdan söküp atamiyorum seni.Tam unuttum derken rüyamda görüyorum ruhumu titreten
o güzel gözlerini...Ama arayamiyorum.Cesaretim yok...Aslinda her yerde seni ariyorum.Çok aci çekiyorum...

Bana dünümü geri getirin... Ben size yarinlarimi vereyim.

Bazen hatiralar olur gözde nem. Dökülür yapraklar, mevsim güz olur... Sana nasil anlatayim bilemem! Unutulmayanlar ölümsüz olur! Seni asla unutmayacagim!...

seni seviyorum

bir insanin idealleri olmali sonsuzluk gibi.bir insanin özlemleri olmali özlemle açan çiçekler gibi, bir insanin birtanesi olmali bendeki sen gibi.

Seni özlemek gece gibidir, karanlik uzun ve yalniz. Seni sevmek gündüz gibidir aydinlik mutlu ve sicak. Seni unutmak ise ölüm gibidir sonsuz mutsuz ve soguk birtanem...

Ne seni unutacak kadar zaman geçecek, Ne de geçen zaman seni unutturmaya yetecek, Birakip gitsemde unuturum sanma, Zaman alismayi ögretir, unutmayi Asla...!

Günes herkes için dogar, ay ise gece uyumayanlar için. Bu gece uyuma, yumma gözlerini, bu gece ben ay olacagim ve yalniz senin için parlayacagim...!

Arkadas dedigin matemetiksel olmali,sevinci çarpmali,üzüntüyü bölmeli,geçmisi çikartmali, yarini toplamali,kalbinin derinliklerindeki ihtiyaçlari hesaplamali ve herzaman bütün parçalardan daha büyük olmali...

Selam sana içimin gülen yüzü ) Bu sehrin magrur aksaminda aniden fikrime düstün yüregim sende kalmisti Yarin Alip Gelsene...

ilk ask hiçbir zaman unutulmaz ne olursa olsun....

gizli numaradan çaldirma sen oldugunu biliyorum!....

ne zaman ümitsizlige düser çaresiz kalirsan ve hiçbir sey istedigin gibi gitmiyorsa gözlerini kapat ve sadece beni düsün birtanem...!

seni benim kadar seven varsa sana benim kadar hasret kalsin
çııÖÖçşHayatta üç seyi sevdim. Seni,kalbimi ve ümit etmeyi.. Seni sevdim sensin diye.. Kalbimi sevdim seni sevdi diye.. Ümit etmeyi sevdim, belki seversin diye..

son defa bebegim gözlerinde kaybolayim....son defa basimi gögsüne bastirayim... son bir kez yanima gelsen... son defa sarilayim, çünkü seni çok seviyorum.

kapiyi aç ve gel gir kalbime ardindan kilitle tam yüz milyon kere istemem senden baskasini kalbimde senin varligin yeter gönlüme

elimde eski bir asktan kalma tutku damlaciklari arkamda bir ömür boyu hatiralarin çigligi

sen ne kadar istersen iste,istemediklerinin en iyisiyim.Çünkü ben istediklerinden de iyiyim.Belki istememekte çok isteklisin ama bende seni istemekte çok istekliyim.

Her ne kadar denizler kadar özgür de olsan ben hava olup isina etki edecegim. Benden izinsiz kimse açilamiyacak sana........

yüregimin kiyisina vurdu minicik bir dalga. susmaliydim tutamadim kendimi bin canim var feda etsem sevdami bilemezsin bir acim var anlatsam önünü göremezsin herkes unuttu gitti bende unuttum herseyi bari sen unutma beni...

Sair bensem siirim sensin,Deli bensem zincirim sensin,Sarhos bensem sarabim sensin,Asik bensem askim sensin,ben hala yasiyorsam: Sebebi Sensin

Içimde sana sonsuz bir sevgi besledim
Gözlerin o kadar kördük içimdeki seni göremedin
Gidisine suskun kaldim ama .....................
Canimdan canimi alip gidisine suskun kalamam
Bugün anneler günü ve biz babamizdan nefret ediyoruz
Sakin sen bizden nefret etme
Bizim nefretimiz sevgimizden

Tanri hiç kimseye hakketmedigini vermez sevme sevilebilmenin verdigi bir ödüldür.Herkes sevdigi tarafindan sevilmeyebilir ama her seven elbet biri tarafindan sevilir

Babamdan ögrendim yerde ekmek bulunca yüksege koymayi,kuslar yer derdi ama ben hiç görmezdim ve yine de koyardim. Sonra seni buldum ve bildigim en yüksek yere koydum, simdi yoksun ne oldu kuslar mi yedi dersin?

bu can bedenden çikmayinca,beden candan çikmayinca senin olmaya kararliyim.iste bu beden sende kalsin döner arkami da giderim INCI TANEM.

hadi gökyüzünden senin için tuttugum,üzerine tüm duygularimi yükledigim yildizi al yüregimden yüregine yollar var hadi benim için uzaklardan bir tebessüm yolla seni seviyorum

yürüdügüm yollar bitmiyor,anlatamam kalbim çok aciyor senin için bir can ölüyor söyLe NERDESIN....

Dag yollari gibiyizdir, uzaga düseriz... ararsan siirin gurbetinde ara beni.. belki rüzgarimiz ses verir bir dizeden belki bir imgeye vurur düslerimiz...

Depremle girdin gönlüme fay hatti cizdin yüregimde artcilar hala devam etmekte özlenmektesin bitanem dokuz nokta dokuz siddetinde.

söyle kuslara bana sitem etmesinler
gökyüzünü ben vurmadim ki...

sen hayatimin anlami biricik sevdamsin,dönersin veya dönmezsin,istedigim tek sey bu can hep seni sevsin,çünkü sevmezse zaten ölür gidersin

beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldir

Resim tablolarina benzemez gecenin rengi içimde acayip bir his var bu aksam, ya ben fazlayim bu sehirde yada birileri eksik
çııÖÖçşSeni sevdigimi sadece gökyüzü bilsin çünkü oranin sahitleri sayilamayacak kadar çok ve sen o kadar özelsin ki sana ancak yildizlar sahitlik edebilir ASKIM

Sevipte sevdigine seni seviyorum diyememek ne kadar aci ben onlardan biriyim iste sevipte sevdigime seni seviyorum diyemiyorum seni seviyorum ama söylüyemiyorum

Yari dalgali olmaz deniz ya hep dalgalanmali yada hep durmali yari ümit verilmez sevgiye ya hep sevmeli yada arkana bakmadan çekip gitmeli!!!asi Lid€r

Ayriligin acisini bende ögrendim aglamayin ben sizden de beterim eger içiniz de dertli yoksa ben dert liyim hepinize yeterim!!

Ask baskasinda degil kendimizdedirve onu biz uyandiririz ama uyanmasi için bir baskasina ihtiyaç duyariz evren sadece duygularimizi paylasacak biri oldugunda anlam kazanir Uyuyan Güzele

Sevmekten korkmadigimiz,söylemekten utanmadigimiz,sayginin degerli,düsüncenin önemli,umudun sonsuz oldugu nice yillar.

Ne etsem degismez aglarim aksam lambalari yandigi zaman gel artik hasretin beni yikmadan içimde sevgiden bir deniz içimde sen hangi rüzgar saçlarinda esen neyini en çok seviyorum bir bilsen hani sol yaninda tiktik atan biline özgürlük düsmanlarina ok gibi batan bir kalbin varya anahtari bende iste en çok onu seviyorum

Zannetmeki gözlerim sana baktikça bikacak.ölsem ruhum daima seninle kalacak.kapanirsa gözlerim hayata.inan ki son sözüm 'seni seviyorum' olacak.

Ne hasta bekler sabahi ne yeni ölüyü mezar ne de seytan bir günahi bekler benim seni bekledigim kadar (bu kadar bekletme ) )

Hayatta hiç kimse için aglama eger birgün aglarsan, basini dik tut ki, gözyaslarin agladigin kisi kadar ALÇALMASIN...

Gözlerimi kapatmak istemiyorum çünkü o zaman seni göremem, hayir aslinda gozlerimi açmak istemiyorum çünkü bir rüyadayim...

Bütün mevsimleri bir günde, bütün yillari bir mevsimde yasamaya raziyim seninle... Bir tutam sevinç, bir tutam umut ve bir tutam mutluluk gönderiyorum sana. Bir gül olmak isterdim! Neden mi? Beni koparip kokladiginda vücudunun derinliklerine girip bir daha oradan çikmamak için? Seni bulmaktan çok aramak isterim! Seni sevmeden önce anlamak isterim! Seni bir ömür boyu bitirmek degil de sana hep yeniden baslamak isterim.

Güzel gözlüm bebisim ben seni bir gördüm ellerim uyustu bir gördüm felegim sasti sen benim olsan kimbilir bu kalbim senin benim yanimda olmana dayanamaz kimbilir..

Bir gün duyulur ölüm haberim etrafa dagilir kanli bedenim bir ibret olsun herkese kaderim pismanim sevgilim birakmiyorlar BaY BeLa K.F.K.S

Eger bir gün sensiz ölürsem, Biraksinlar gözlerim açik kalsin, Çünkü bu gözler sonsuza kadar seni ariyacak

Yüregimin derinliklerine akittim sevgini usul usul yerlestirdim tüm benliginle seni yüregimin ta derinliklerine.. adini adimin yanina yazdim SEVDIGIM bir daha silmemek üzere.. herseyde biraz sen varsin baktigim her yerde gözlerin.. bir seni sevdim birde bana açtigin yüregini.. seni senle yasamak beni sana yasatmak asklarin en yücesi herseyde biraz sen varsin DELIKANLIM SEVDIGIM...

Dünyanin nefsi içimde olsa güzeller toplanip bir arada olsa içlerinden en güzeli benim olsa dönüpde bakmam sen olmayinca

Bekliyorum; öyle bir havada gel ki; vazgeçmek mümkün olmasin...

Yikilip kalmissin bir ask yüzünden yaslar misali akar gözünden seni unutani sil at gönlünden yoksa benim gibi yanarsin arkadas bende senin gibi yillarca sevdim vefasiz birine gönlümü verdim birakipta gitmeyi ondan ögrendim unut seni unutani sevme arkadas

Her sabahin bir aksami vardir her dogan günesin bir batisi vardir her ömrün bir sonu vardir her sevdanin bir bitisi vardir ama bizimkisi sonsuza kadardir
çııÖÖçşSevgililer güzellige zamanla alisip onu kalpleriyle görmeye baslarlar...

Hasrete yar olup gittigin yolda bosuna bekleme dön döneceksen yillardir çektigim yetiyor bana birak su inadi sev seveceksen

Güzel yüzüne hasret kaldigim neredesin biliyorum baktigim degil daldigim yerdesin

Gül olup dökülsem yere Egilip toplarmisin Mezarimin basina Sevdigim yazarmisin

Sen de birgün seversen Allahindan bulasin.Sen benim askimi, sen duygularimi çalan bir yalancisin.Hani sen benimdin, hani gözbebegimdin, hani en çok beni sevmistin? Hani ben canindim, ekmegin, asindim? Nerde sözlerin yalanci? Ben aglarim; sen de agla!Y aptiklarin yanina kar kalir sanma!!!...Ölsem de mahserde nefretimsin sen artik...(gülgüzelinden Sedat'a nefretlerimle...)

öpem goncagül kokulu dudagindan, gülsen kokulu yanaklarindan. kulagimda sesin, hayalimde cemalin hapsetmisim düsünceme seni seni çok seviyorum hemde deliler gibi SÜREREYYAM biricigim

Seversem sonuna kadar severim silersem mahsere kadar silerim seveni bastaci sevmeyeni yolcu sayarim simdi söyle itirazin varmi seni seviyorum

HIRSIZ araniyor AD:bitanem soyad:sevgilim yer:kalbim adres:ask.cad.seni seviyorum.sokak, no:SEN VE BEN kat: KALBIMDEKI TAHT

Görmeden görmek yasamadan ölmek ve..... sevilmeden sevmek En aci sey olmali...!

Seni sensiz yasamak en kötü kader olsa gerek, ey benim hasret kokan sevgilim bu ayriliga dayanirmi yürek! gel desem gelemezsin biliyorum, ama ben seni yasiyorum seninleyim ve tek...!

Sensiz yürüyorum bu gece caddelerde sensiz bakiyorum bu gece resimlere sensiz dinliyorum sessizligi caddelerde, atesin sondu bak bu gece duy feryadimi ta içinde, ask bu olmak zorundami gözler bakamaz durumdami soyle bebegim gümüsüm boynundami.

Hani hatirlarmisin seninle gökyüzünü seyrederken bir yildiz kaymisti sen bir dilek tutmustun bense tutacak bir dilek bulamamistim çünkü benim dilgim çoktan gerçeklesmisti benim dilegim sendin

Seni sensiz senden uzakta yasamanin zorlugunu bilemezsin, çünkü sen hep seninlesin, ama unutmaki sevdigim, seninle oldugun kadar´da benimlesin, seni kalbimin derinliklerinde sakliyorum! Seni çok ama çok seviyorum bebegim!

Deniz gözlüm benim senin için hazirim.Eger ölüm gerekse ölmeye giderim.Yemin olsun seninim,çocuklar gibi senim.Deniz gözlerinde hayat bulur gözlerim.Yüregim acir inan senden uzak kalmasin,o deniz gözler benim baskasi hiç bakmasin..........

Yerine sevemem,yerine sevemem raziyim yapayalniz tükensin yillarim ama yerine sevemem olmuyor denedim yinede yerine sevemedim herseyin.........

Seviyorum deli gibi seviyorum.Gözlerinden yolaldim yürüyorum.Yokluguna alismayi düsünemem ölüm olur ayriligin biliyorum...

Bizi kimse ayiramaz yolumuza kimse tas koyamaz.Günü birgün gülecegiz çünkü biz yeminliyiz.Bebegim hep sevecegiz ask yolunda gidecegiz gerekirse ölecegiz çünkü biz yeminliyiz...

Kendimi kör düsündüm kötü oldum, sagir olsaydim ne yapardim bilmem, Bir de hissettim,kalbim sizladi, Sensiz olsam ne yapardim dedim ve düsünürken öldüm!!

Allah gücü erkege güzelligi kadina vermis herseyi yenen güç güzellige yenilmis

Birgün gelir diye bekledim ama sen gelmedin ama ben sana geride biraktigin askimizla geliyorum

çııÖÖçşÖyle özlüyorum ki sen ol, hep ol, benimle ol bende ol..sendeyim ben yüregimi koydum yüreginin üzerine ask bu baska isim arama hemde en koyu,,en deli,, en tutkulu...

Saçlarima vurdu ayrilik aylari,bir seni sevdim yar bir de baharlari.Bir seni bekledim,bir seni özledim,bir seni sevdim yar...Yollarima çikma çikarsan hiç acimam,gözlerime bakma bakarsan dayanamam,bilirsin sen beni,ne çok sevdim seni.Seni bekleyeli belki 14 mevsim geçti...

Askin gözü kördür…O görmez!!!Nice canlar yiter gider önünde. Sadece dillere destan olur ugrunda can verenlerlerle…Eger, gerçekten var olan askimin tek kaniti ölüm olacaksa iste benden! Birgün onuda yaparim!Hiç olmassa o günümde yanimda olur ve seni nekadar sevdigimi anlarsin.Beyazlar içinde bir gözyasinda yeter bana…

Küçücük avuçlarimi açsam semaya ve yalvarsam...günahlarimdan ötürü degil tek arzum olsun ki rabbimden ayirmasin seni benden!

Sevmek çay gibidir sevilmek seker.Bizim gibi garibler çayi sekersiz içer.

dünya unutursa dönmeyi, rüzgar unutursa esmeyi, asiklar unutursa sevmeyi, belki o zaman unuturum seni...

Sen bû dûnyada sûrgûn meleksin... Seni ben ôyle cok sewecegim ki birdaha cennetine dônemeyeceksin...

Sen benim bitanemdim hiçbir zaman ulasamadigim ve ulasamiyacagim.sen beni herne kadar ciddiye almasanda ben senin gözlerine bakip senin gezdigin sokaklarda gezdigim senin yanindan bir dakika olsa ayrilamayan platonigimdin.birçok seyimiz ayniydi ama sen hiç bilmedin... mutlu ol karagözlüm sen benim tek karagözlümsün sana kiyamam.....

Hersey bosmus iste candir canandir zaman hakliyida haksiz çikardi vuslatin yollari çoktaan kapandi unut onu unut gönlüm SEVMEDIM FARZET

Yalnizliga gömüldügün bir aksamda.Günesin geç dogdugu bir sabahta.Özlediginde ve agladiginda,Sicak bir aska hasret kaldiginda.Ben Hep Yaninda Olucam.Onur

Ne yapsam asktan kaçamiyorum,eninde sonunda yakalaniyorum.Kararliyim bu defa bitti,Ben artik Küstüm Oynamiyorum.Onur....

Merhaba hüzün adasi.Ben duygu gemisi.Gecenin ilk isiklariyla demir attim kiyilarina.Hadi uyan aç gözlerini,ne diyor gemideki ses."Seni Çok Özledim"...

Babama degerimi sordum dünya kadar dedi.Dünyanin degerini sordum,bes para etmez dedi.

Su an kalbime çok kiziyorum.Benim içimde bana ait oldugu halde senin içn çarpiyor...

Pismanlik duyupta bir gün ararsan nerdeyim nasilim diye sorarsan,bir ayrilik sarkisisin sen sessizce çal benim için,veda ederken arkana bakmadan git benim için........

Dillerde söylenen heryerde dinlenen hüzünlü bir sarki oldu askimiz.sevdayi anlatan bu aski yasatan müzikli bir masal oldu oldu askimiz..........

Bir kar tanesi kadar beyaz ol ama ; onun kadar soguk olma bitanem...

Sen olmadan uçarmiyim kanadim olsa bile, sen olmadan açarmiyim baharlar gelse bile, bir seni sevdim, sen dilimdeki en güzel türkü bende yasarsin benimle yasarsin bir seni sevdim BIRICIK ASKIM BELGINE

Gülmek için mutlu olmayi bekleme belki mutluluk gülüsünde saklidir.Sakin aglayayim deme belki bir yerlerde senin bir tek gülüsün için yasayan biri vardir.

Degerini bilmek gerekir askin ask ve ona kattigi degeri yillarin,gün olur kar yagar,yagmur yagar birlikte yasanacak koca bir ömür var...............
çııÖÖçşSenden uzakta hep birseyler eksik, gönlümde derman yok inan bir nefeslik, ne bir avuntu, nede biraz ümit, Ne yapt1n bana nedir bu sessizlik... içimde birsey aciyor sen gelince aklima herseyim.. Yerine sevemem, yerine sevemem...

Gelin olmus gidiyorsun bana veda ediyorsun, sus aglama diyorsun aglamamak elde degil!

Asik olmanin ne demek oldugunu ögrenmek istiyorsan önce seveceksin asik olmayacaksin!!!

Ilk ve son sevgilim gerçek askimsin bugünüm yarinim derdim kahrimsin degismez kaderim alin yazimsin ecel olsun bana senden baskasi

Dalgalarca dalgalandim.. Rüzgarca estim yüregimi sana getirdim sen can istemissin candan da öte dostum yüregimi sana getirdim...

Hiç asik olmamak, askini söyleyememekten iyidir,,

Zaman durdu, bir gurbet olmusken ankara yüregimde, ellerim tutuldu sanki dudaklarim kendime kilitlendi hoscakal sevgilim, yüregim durdu ne de heyecanla çarpardi sana dokunurken ellerim tenin beni örterken sevgiyle hoscakal sevgilim, yasam durdu kapaniyor gözlerime dünya, nerede mavi mutluluklar nerede sevdamiz ve yarin ve umutlarimiz, hoscakal sevgilim,,

Inandigin gibi yasayamazsan,yasadigin gibi inanmaya baslarsin

YALAN dogrudan, karanlik aydinliktan kaçar. günes yalnizda olsa etrafina isik saçar.UNUTMA dogrularin kaderidir yalnizlik. kargalar sürüyle KARTALLAR yalniz uçar

ASK aci saraptir.kadehi dudaktir içersen izdiraptir. goz yasin silinmez kiymetin bilinmez sonun bir AYRILIKTIR

HEPIMIZIN hayati iki kelime; bir varmis bir yokmus su alemde...NAZAR degmesin sana eller degmesin sana sensizlik ölüm bana..

Degmezmis sana verdigim degerler yazik ettin o gülen yüzüne kendini kahrettin beni degil olsun ama yinede ben senle degil kahrolmaya ölüme bile gelirim.ÖLÜMÜN YIKTI BENI.

Yürüdüm dün gece yine yanliz karanlik sokaklarda ..esen rüzgara döndum yüzümü ve kosmaya basladim belki sana ulasirim diye ...ama arkama baktim sen yoktun...birakmistin beni senden ve askindan yoksun!....

Birgün seni benden koparirlarsa minik kusum sensiz yasayamayacagimi bilmeni istedim o zaman anlarsin beni seni ne kadar çok ama çok sevdigimi belki o zaman hatirlarsin bu yaziyi okuduktan sonra, seni sevdigimi hem kalbime hem buraya kazidigimi g-f

Uyuyorum uyuyorum günler çabuk geçsin diye bekliyorum bekliyorum bu sensizlik bitsin diye benim özledigim kadar sende beni özlüyormusun sende rüyalarinda beni görüyormusun öyle zorki ayri kalmak öyle dayanilmazki unut beni sevgilim ben unutmuyorum

bazen anlatmak zor geldi korktum... bazen cesurdum sen yoktun... bir karar aldim söylüyorum... seni çok seviyorum...) )

Yalnizligin ötesinde yine seni düsünüyorum Gözlerim SENi ariyor ellerim ise tenini Dokunmak istiyorum ama olmuyor Varligini Yalnizca Kalbimde Hissediyorum Aglamak istiyorum Anlatmak istiyorum Duygularimi SENi SEVDiGiMi Söylemek Istiyorum Bu uzun gecelerin Bosluguna Iste Söylüyorum BiRTANEM SENi ÇOOOK AMA ÇOOOK SE Vi YO RUM...

Tek dilegim SENi SENLE Yasamakti Elinden tutup sahilde dolasmak Saçlarini Oksayip Dudaklarindan öpmekti Adimizi yazmakti SEVGi AGACINA ASK ATESI ile yanmakti TEKDILEGIM Bir Günbatiminda kumsalda SANA SENi SEVDiGiMi söyleyebilmekti TEK istegim SEVDiCEGiM...

Keske yalnizligim kadar yanimda olsan, keske yalnizligimla paylastigimi seninle paylassam, keske senin adin yalnizlik olsa ve ben hep yalniz kalsam....

Bazi insanlar vardir anlatamazsin.Parçandir onlar senin ne yapsan kopartamazsin. "iyiki varsin" demiyorum, çünkü yoklugunu düsünemiyorum.....
çııÖÖçşYalnizliga dayanirimda birbasinaliga asla, yaslanmak hos degil duvarlara baka baka. Bir dost göz arayisiyla, saat tikirtisiyla korkmam geçinip gideriz biz mutlulukla Ama günün aydin aksamin iyi olsun diyen biri olmali. Yoksa zor degil hiç zor degil demli çayi bardakta karistirip bir basina yudumlamak doyasiya Ama çaya kaç seker alirsin diye soran bir ses olmali arasirayada senin gibi bir DOST'u olmali daima yaninda....

Sen hiç ölümün gölgesinde özgürlügü yasadinmi, zalimine, ihanetçisine, serefsizine kursun yagdirdinmi.bir garibanin elinden tutupta kadere rest çektinmi.basini hiç soguk buzlu duvarlara vurdunmu, söylesene sevdigim sen hiç sevdinmi, sen suan sicacik yataginda yatarken ben kahrolmus vücudumla dört duvarimin arasinda günesimin dogusunu bekliyorum.ama sunu unutmaki duygu ve düsüncelerime karsi çikan karsimdaki babam dahi olsa tetikten sasan parmaklarimi keserim ....!!!!

Ey gözünü sevdigim, canina yandigim.Gündüz göz yummadan hayaline daldigim.Canima sarip, belki benimdir sandigim.sen umut çiçegim, sevda türküm, canbagim.Ey göznurum, yüregine kurban oldugum, sevdasina eriyipte, sararip soldugum.Üstüne yemin edipte deli oldugum.Sen gönül islemem, göz emegim, SONSUZLUGUM!!!!!!

Bilemesin güzelim bazen yagmur olur saclarina düserim süzülürüm ta ayak uclarina sonra topraga düser ezilirim.bazen uçsuz bucaksiz yemyesil bir çayirda zavalli bir çicek olurum koparirsin beni dalimdan bilemezsin bazen bir dal olurum turtarsin dikenimi fark etmeden eline batarim bilemesin bazende iste böyle siir yazarim delicesine kelimeler dizerim sizin için sizin için ya bilemezsin...

Birbiri ardina geliyosa mutsuzluklar, keskin bir biçak gibi saplaniyorsa acilar ve köse baslarini tutmussa umutsuzluklar AYRILIK GÜZELDIR..en kalabalik yerde büyüyorsa kimsesizligin, binlerce kahkahaya karisiyorsa göz yaslarin, son çiviyi çakiyorsan yorgun ve bitkin sabrina dilinin ucundaysa en çilgin küfürler iste o zaman YALNIZLIK GÜZELDIR..

Sen gökyüzünden bana hediyesin. Önce gözüme sonra gönlüme düstün. Ve ilmik ilmik isledin bu yüregime söylesene sen nasil bir ÇIGTANESISIN.

Bir insan sevdigini: Önce allahtan, Sonra kendisinden, Sonra annesinden, ve enson babasindan istemelidir.

Sen rüyalarimin kizi. Saçlarimi islatan yaz yagmuru, rüzgarin alip götürdügü dönüssüz kuru yaprak gibisin. Hayatta bir çok ask yasarsin. Fakat bir aski hiç unutmazsin. Yillar geçse tekrar beni sevse dedigin bir ask. ISTE O SENSIN

Bu kaçinci yalnizlik. Bu kaçinci haykiris. Yinemi ayrilik var. Özlemekmis kaderim. Içimde çaresizlik, gözümde ÇIGTANESI, yatagimda sensizlik, elimde resmin kaldi. Rüzgarin çigliklari ortak oldu sesime. Ne gelen var ne giden. Üsüyorum soguk gecem.

Bir çiçegin açmak için sebebler buldugu gibi yasamaya dair sebebler bulmak için yasiyorum bir gün gelir yasamak için bir sebeb bulamazsam ölmek için mutlaka bir sebebim vardir...

Beni unutsun demissin ama söylermisin sen HATIRLANMAYA DEGERMISIN!!!...

hayat gördügün gibi güzel olsaydi dünyada dert denen birsey olmazdi sevenler sevilip mutlu olsaydi meyhaneler böyle dolu olmazdi

Ölüm hayatin her kösesinde beni beklerken, ecel her sokak basinda pusudayken bile unutmadim ben seni! Ve ölüm seni elimden alacak kadar gaddarsa, bende ölüme meydan okuyacak kadar çilginim askimmmmm!!!!

hayat yollarda çizilmis olsa bile bu yollardan birini seçeceksin seçtigin yolda ölüm olsa bile selam verip geçeceksin...

Gökyüzünden düsen bir yagmur damlasi olmayi isterim ama sakin yanlis anlama Seni düsüp islatmak için degil dudagina düsüp Seni öpmek için.... Çikolata tatlidir ama Senin kadar degil Seni herkes Sevebilir ama benim kadar degil

Dönmé¥écék biRiNi h@L@ békLé¥énLéR€ ;;; Hayatin en hüzünlü ani, deli gibi sevdigin insanin buna hiç degmedigini gördügün andir... ve en büyük kaybin onun için harcadigin yillardir.. senin askini su gün hak etmeyen biri , bil ki 10 sene sonra yine hak etmeyecektir... birak, gitsin...!!!

Hayat dikenli bir yoldur eminimki bu yoldan geçersen cadde islak sokak islak aglatmak istedigin gözlerimse onlar zaten islak ASKIM

Bu aksam yine seni düsündüm bir sey tikandi bogazima aglayamadim ölüm mü sensizlik mi ayirt edemedim çünkü farki yoktu ölüm sensizlik sensizlikte zaten ölümdü

Sevmeye niyetliysen gülmeyi bilmeli aglamayi ögrenmelisin ask kumar gibidir oynadigin zar degil duygudur bunu bilmelisin

Günaydin güzeller güzeli günün aydinlik yüzünden mutluluk kalbinden ben eksik olmamak umuyduyla güzel birgüne tatlibir merhabayla basla askim
çııÖÖçşKadehime kattim seni sensiz gecelerde yinede seni bulamadim öyle siki sardinki bedenimi seni bir türlü unutamadim

Gül güzeldir dikeni olmasa. Sevmek güzeldir ayrilik olmasa. Gülmek güzeldir aglamak olmasa sakin aglama. =Birtanem=

Benim için seni görmek suya benzer seninle yasamak ise nefes almaya susuz üç gün yasarim ama nefes almadan asla canim

Takvimlerden dökülüp aktikça zaman maziye dost diye sarilir insan dönecektir derler ama inanma yalan fallar vefasiz falcilar vefasiz.

Künyeme kazidim ölü dogmus düslerimi bana dokunmayin ruhum boguluyor geceleri.

Sevgilerin yok olup bittigi günde sakin sen üzülme çünkü sen kalpsizlerin yaninda olacaksin tükenen sevgilerin degil.

Biz senle sevgi duvarinda karsilastik sen kalbime bir günes gibi dogdun bende bir köle gibi isigini seyrettim askinin gölgesinde ezildim gittim...

Aski senden ögrendim baskasini sevemem, tükenip gitsem seni kalpten silemem, öyle sevdim ki seni nasil desem bilemem, canimi al istersen sana hayir diyemem...

Saatlerdir mesaj yazmak için ugrasiyorum. Yüzlerce mesaj yazdim. Ama ne okumaya zamanin ne de göndermeye kontörüm yeter. Bu yüzden kisaca özetliyorum. SENI SEVIYORUM...

Sevmek doyasiya kadar degil , kefeni giyesiye kadardir.ßiz Sevdigimizi gül gibi yakamiza takmayiz hancer gibi yüregimize saplariz !

Günesin dogusu güzelligini.Ayin pariltisi gözlerini.sonsuz gökyüzü ise sana olan sevgimi hatirlatirken ey! Deniz Gözlüm seni nasiL unutayim...(DeNiZ'e)

içim o kadar senle dolu ki... insanlar seni gözbebeklerimde görürler diye bakmaya korkar oldum.

Ne mutlu yaninda olanlara,Sana dokunup sesini duyanlara,Yanindan geçip kokunu alanlara Ne Mutlu. Ama hiç biri hasret degil benim kadar KOKUNA !

Hayat beyninizdeki bulmacaya benzer bir soruyu çözersin yeni bir soru gelir ki hayati yasamak istiyorsan hayata asla onem verme

Bir Sondu seni bulmak bir ömürdü sana yazmak belki yarin belki dogacak yarinlara hasret memleketten esen rüzgar gibi ruhunu oksamak isterdim .EÜAS Atatürk HES

Baska tene bulasmis kirli sabahlarin var senin boyunu asmis büyük günahlarin var bir leke gibi kalsin alninda ihanetin mahsere dek sürecek bendeki bu nefretin koptugu yerde birak bu masal böyle bitsin bir zaman herseyimdin artik HIÇBIRSEYIMSIN!!!

"Böyle bir ask görülmemis dünyada,ne geçmiste nede bundan sonrada,arasalar bulamazlar rüyada,göremezler seni yazdim kalbime"

Buruk hasret dolu geceleri öldürecegim bir gün bu ayrilik sarkilarini kursuna dizecegim ve seni benden ayirdigi için kaderimi mahkemeye verecegim

Sevda ne yalniz bir yükselis ne de yildizlar gibi parlayip sönmektir kaybetmeyi düsünmek bosuna emektir kahramanlik bir kez sevip bir daha asla dönmemektir

Hey! mezarci bana öyle bir mezar yapki kara topraga dert olsun üstüne öyle DERTLI yaz ki SEVGILIM okudukça KAHROLSUN...............

çııÖÖçşÖlmek dünyada unutulup gitmekmis ölmek bir kefen giymekmis ölmek o soguk o korkunç o kara topraga girmekmis yok be askim asil ölmek SENSIZLIKMIS....

Hayatimda ilk ve son askimsin inan bana senden bir baskasi söz verdim haram bana sensizim bu gece yine basim duman duman merak etme sevgilim kalbimdesin sen her an vuramam sana elimi kaldirsamda kiyamam sana beni anlamasanda bu garip halimi ben bile anlamiyorum tek bildigim birsey var SENI ÇOK SEVIYORUM

Bulutlarin maviligini ellerine yildizlarin parlakligini gözlerine sevgilerin en yücesini usulca kalbine birakiyorum kabul edermisin

O kadar güzelsin ki, mümkün degil bakmamak o kadar güzelsin ki, mümkün degil kanmamak.. sözlerin ask tuzagi gülüsün ise can yakan sen aska hile katan HILEBAZ in tekisin

Bir Rüzgarla Yagan Yagmurun islak Topraga Karisan Bir Böcek, Yüregindeki Kanin Savrulup Yildiz Oldugu Gökyüzü Kadar Çok Seviyorum Seni Bebegim..

Bize yetmez ki denizler, bize irmak netsin? Istemezken gülü hiç, itrina canlar yetsin. Sevgilim can sikacak seyleri yapsin, hostur. Bize mahsus bu sabir, yar ne ederse etsin..

Insanlar yumusak ve esnek dogar.Sert ve kati ölürler.Bitkiler yumusak ve esnek dogar.Kirilgan ve kati ölürler. Öyleyse kim ki ki sert ve katidir ölüme yakindir.Kim ki Yumusak ve esnektir hayatin parçasidir.

Gecenin ayazinda hasretinin yagmuru vuruyor yüregime ama üsümüyorum biliyorumki yüregimdesin canim....

Seni unutmak kolay desende zalim unutamam seni
yeniden severim desende artik sende baska sevemem BiRtAnEm

Ben düsünüyorumda!!Ben senden önce hiç yasamamisim yada yasayipta gerçekten yasamadigimin farkina bile varamamisim!!Ben simdi SENINLE YASADIGIMIN FARKINA VARIYORUM CANIM...

Seven bir kez ÖLÜR,Ölen bir kez GÖMÜLÜR.Benim sevgim ne ölür ne de gömülür.!

Gülmenin tutku oldugu ömrüme aglamayi sen ögrettin.Ugruna döktügü gözyaslarinin hesabini soramadim hiç divanem...